E2y

Hur att ta hand om en baby pingvin

Om du har sett den tecknade-slash-animation film Happy Feet

Om du har sett den tecknade-slash-animation film Happy Feet, då måste du ha gillat dessa söta pingviner som flockas regionerna i Antarktis. Pingviner är flygande fåglar som lever på södra halvklotet av jordklotet. Även om det finns sjutton olika arter av pingviner som Rockhoppers och crested pingviner, de kejsarpingviner är de största, högsta och tyngsta bland dem. De väger ca 60-90 pounds och kan vara så hög som fyrtio fem inches. Trots kylan och frysa temperatur i antarktiska regionen, kan pingviner anpassa mycket till det. De använder sina rudimentära vingar som simfötter för att navigera genom vattnet och hålla balansen medan på land. De livnär sig på fisk, bläckfisk, och andra små havsdjur.

Normalt ser man inte en pingvin vardag

Hur att ta hand om en baby pingvin. Om du har sett den tecknade-slash-animation film Happy Feet.
Hur att ta hand om en baby pingvin. Om du har sett den tecknade-slash-animation film Happy Feet.

Normalt ser man inte en pingvin vardag. En resa till din lokala zoo kommer inte ens garantera att du kommer att få syn på dessa fantastiska groddjur. Tja, bortsett från logotypen tryckt på Pittsburghs hockeyspelare, pingviner är en sällsynt hitta för alla. Inte om en resa till Antarktis regionen är möjlig.

Om du har tänkt på att ta hand om ett barn pingvin

Om du har tänkt på att ta hand om en baby pingvin, är en sak du bör tänka på hur överordnade pingviner tar hand om sina ungar. Efter noggrann observation, är en pingvin kläcktes av sin far och inte av sin moder. Det måste hållas varmt i en inkubator och ägget måste ges största möjliga omsorg för att se till att det inte påverkar barnet Penguin som kommer att komma ut. Och som det gör, måste den värmas precis som i sin fars kull lapp och lärde sig att gå och gå omkring. En pappa pingvin knuffar oftast hans unga med magen och vägleder honom i rätt riktning. Barnet Penguin får inte äta förrän mamma pingvinen kommer tillbaka efter att få mat. Du kan ge en pingvin en liten fisk, en sill, eller en bläckfisk att äta. Ge det inte för mycket eftersom precis som någon annan varelse, för mycket är inte bra. Sex jämnt fördelade måltider under dagen kommer att fungera bra med en baby pingvin. Pedialyte kan matas till barnet Penguin så det inte blir dehydrayted.

Inom några månader

Inom några månader kommer pingvinen bli fullvuxen och kan överleva i sin egen. Självklart, om det är i sin naturliga miljö, kan han leta efter mat själv. Annars kommer en artificiell miljö kräver att du lämnar den med mat och vatten så det kommer att växa frisk och stark. Vitaminer och andra kosttillskott kan också ges till en baby pingvin så det inte minskar i sjukdomar.

Var försiktig när du hanterar en pingvin eftersom dess bett kan vara smärtsamt

Var försiktig när du hanterar en pingvin eftersom dess bett kan vara smärtsamt. Du kan hålla den vid halsen. Det skulle vara bättre om du planerar snabb transport. Dessutom kanske du vill täcka sina ögon så att det kommer att lugna ner sig. Slutligen måste du bygga en sådan låda för barnet Penguin. Sedan dess livsmiljö är tänkt att vara frysa, då måste du se till att du ger ett sådant.