E2y

Hur att sluta vara pojke blyg

Blyghet och känslor av otrygghet mot det motsatta könet är normala

Blyghet och känslor av otrygghet mot det motsatta könet är normala. Det är en del av att växa upp. Ibland vuxna upplever även samma frågor. Om du är en ung kvinna och du upptäcker att du är blyg runt killar, du är inte ensam. Men det betyder inte att du alltid måste vara så.

Hur att sluta vara pojke blyg. Vet att pojkar är bara människor.
Hur att sluta vara pojke blyg. Vet att pojkar är bara människor.

Det finns saker du kan göra för att börja övervinna din blyghet. Här är metoder som du kan vidta för att sluta vara pojke blyg.

  • Tro på dig själv. Du behöver utveckla ditt självförtroende och självkänsla. Du måste titta på dig själv i spegeln och intala dig varje morgon att du är en god människa och du har en massa bra egenskaper. Ge dig själv en mental peptalk så att du kan börja tro att pojkar och andra flickor kommer att gilla dig för den du är. Det spelar ingen roll om du har finnar, har låga betyg eller fortfarande har barnet fett. Om du vill att andra ska börja gilla dig måste du vilja och acceptera dig själv först.
  • Vet att pojkar är bara människor. Pojkar din ålder går igenom samma sak du är så de har också känslor av otrygghet och osäkerhet. Pojken kan vara blyg också! Skillnaden är att pojkar tenderar att täcka upp sin blyghet och osäkerhet genom att vara mer högljudda eller fränare. Om du börjar tänka att du är alla egentligen samma under den glansiga yttre hittar du att pojkar kommer att bli mycket mer tillgänglig.
  • Leende. Om du vill börja vinna vänner och ge bort vibe som du är tillgänglig, leende när du gör ögonkontakt med någon. Det är en signal till världen att du är vänlig och är öppna. När du ler mot någon, låter den pojken vet att du accepterar honom.
  • Försök inte för hårt. När du försöker komma över din blyghet runt pojkar, gå inte den andra ytterligheten och flirta skamlöst. Var bara dig själv och inte vara något eller någon du inte är. Stämmer inte till saker i konversationen bara för att få honom att gilla dig. Uttrycka dina egna åsikter. Vara originell. Du behöver inte klä sig i en sexig sätt att få deras uppmärksamhet.
  • Utveckla andra intressen som ökar din självkänsla och få dig att må bra. Om du vill sluta vara pojke blyg eller komma över din blyghet i allmänhet, måste du utveckla dig själv. Hitta saker som intresserar dig och utforska den. Om du älskar musik, ta sjungande klasser eller gå med i kören. Om du älskar konst, börja måla. Gör inte ditt liv kretsar kring pojkar eftersom det finns så många andra saker som du bör fokusera på. Det är ok att arbeta på din blyghet, men det är bör inte vara ditt mål i livet att få en pojkvän.

Det är upp till dig att komma över din blyghet runt pojkar

Det är upp till dig att komma över din blyghet runt pojkar. Slappna av, ta ett djupt andetag och brudgummen själv, så att du vet att du ser ditt bästa. Le och vara åtkomlig så att du inte behöver vara pojke blyg längre.