E2y

Hur att reparera en häst släpvagn

Hästar är graciösa djur och definitivt givande att äga

Hästar är graciösa djur och definitivt givande att äga. De är mjuka och vackra, men stark och mycket robust djur. Det är därför du måste ta hand om dem väl om du äger en. Men att äga en häst är inte en lätt uppgift, och det kommer också att medföra en hel del kostnader på slutet. Du måste hålla din häst frisk och när du behöver transportera honom, måste du se till att hans häst släpvagn fungerar utmärkt. Om din häst släp behöver ett par reparationer kommer listan nedan hjälpa dig att få hästen släpvagn i gott skick så att din häst får bortskämd han förtjänar.

  • Få de saker du behöver. Det är lämpligt att du samlar de objekt som du behöver innan du ens behöver reparera din häst släpvagn. Detta kommer att vara användbart vid nödsituationer. Du kommer att behöva flera uttag, en klack skiftnyckel, några tryckimpregnerat virke, en hammare, en axel fett, flera skruvmejsel, en svetshjälm och handskar, en svetsare och dess svetstråd och lite färg.
  • Kontrollera golv. En av de saker som brukar få tas för givet är trailers golvbrädorna. Ibland får dessa försummade och hästens ben kan falla igenom skadade brädor. Detta inträffar oftast på släpvagnar med trä brädorna. Kontrollera under mattorna för att säkerställa att golvet förblir säker. Om du har metall golv, se till att de är aluminium så att den inte rostar. Använd en skruvmejsel för att ta reda på om det finns några mjuka fläckar i golvet.
  • Reparera golv. När du upptäcker några mjuka fläckar i golvet, ersätta dem omedelbart med ersättning styrelser. Se till att dessa styrelser är av hög kvalitet trä eller aluminium så att den inte skadas lätt. Se till att du fast dem ordentligt.
  • Tvätta metall golv ordentligt. Varje gång du använder hästen släpvagn måste du slår slang av metall genast ordet. Detta säkerställer att metallen golv förblir ren och i gott skick. Skydda golvet med gummimattor så det inte skadas lätt. Detta ger också din häst med ett bättre grepp.
  • Kolla hjul och däck. Ta bort hjulen och kontrollera lägenheter eller personer med använda trappsteg. Se till att bromsbeläggen fungerar korrekt. Dra hjulet klackarna och se till att de också fungerar. Om du hittar några skador från hjulen, byt ut dem mot nya omedelbart.
  • Kolla selar och kedjor säkerhet. Kontrollera att de är ordentligt på plats. Hitta krokarna och kontakter och ta reda på om de är tillräckligt starka för att hålla fordonet eller hästen. Dra på dem hela tiden och kontrollera rost. Om du ser att kedjorna och selar har fått rostig, byt ut dem. Kontrollera med din järnaffär och be om de kedjor som kan stödja tung vikt.

Hur att reparera en häst släpvagn. Få de saker du behöver.
Hur att reparera en häst släpvagn. Få de saker du behöver.

Kontrollera och reparera hästtransport ständigt så att du inte kommer att stöta på några olyckor. Med en skadad häst kan visa sig vara dyra och hjärtskärande, så se till att detta inte händer. Undvika sådana olyckor och vara flitig med att kontrollera och reparera din häst släpvagn.