E2y

Hur att rengöra en sockerglidflygplan

En av de sötaste exotiska husdjur någon någonsin kan ha är socker segelflygplan. Den sockerglidflygplan är typiskt en träd bostad pungdjur. På grund av dess storlek och utseende, har det blivit ett populärt hus sällskapsdjur. De är nattaktiva djur som kan skälla och kvittra. Socker glidflygplan, med regelbunden och god vård, kan leva i cirka tio till femton år. Den enda nackdelen med att ha en glidare som husdjur är lukten de utvecklas, speciellt om det inte finns någon regelbunden rengöring regim på plats. Lyckligtvis kan lukten upprätthållas med regelbunden hygien och kost.

  1. Shampoo. Liksom katter, socker segelflygplan observerar självrengörande instinkter. De behöver inte badas. Men trots deras inneboende självrengörande färdigheter, kan lukter utvecklas fortfarande. Ett knep för att styra deras lukt genom att spruta torrschampo regelbundet. Du kan köpa detta på alla sällskapsdjur leverans butik eller veterinärklinik. Om det inte finns någon i din närhet, kan du välja att göra din egen torr schampo. Blanda vatten med bakpulver och placera den i en sprayflaska. Det borde göra susen. Du kan spraya på din segelflygplan varannan dag eller när som helst börjar han avger en obehaglig lukt.
  2. Burar. Liksom alla husdjur, är buren oftast källan till lukt. Burar måste rengöras regelbundet precis som ditt husdjur. Se till att du rengör alla mat och vatten rätter. Leksaker ska vara ren samt. För Glider sängkläder, använd endast havreskalsfibrer eller asp spån. Dessa typer av sängkläder kan absorbera lukt från urin och spillning. Använd inte tidningar eller tall fragmentering för sina sängkläder. Om din segelflygplan har en filt, se till att tvätta det regelbundet. Byt sängkläder varje vecka om möjligt. Placera en bricka på botten av buren för avföring och urin. Detta bör rengöras dagligen också. Spraya samma torrschampo på buren och sängkläder också.
  3. Diet. Frukt och grönsaker är de primära livsmedel som bör utfodras med segelflygplan. Du kan välja förpackat barnmat samt. Kontrollera att glidaren erhåller en väl balanserad källa av protein, kolhydrater och mineraler. En bra kost kan leda till en luktfri segelflygplan.
  4. Kastrering. Även om kastrering kan vara ganska grym, är det fortfarande ett bra trick för att minska lukt. Detta är särskilt effektivt med manliga socker segelflygplan. Män är mer benägna att lukt än honorna.
  5. Regelbunden vana. Alla hygieniska regementen bör observeras som en vana. Om du måste rengöra buren dagligen, så gör det dagligen. Lukt kan utvecklas snabbt så det är viktigt att vara proaktiv.
Hur att rengöra en sockerglidflygplan. Shampoo.
Hur att rengöra en sockerglidflygplan. Shampoo.

En socker segelflygplan kan vara lite för mycket att bära om sin stickande doft invaderar ditt hem och når din näsborre. Vara noggrann och detta bör inte vara ett problem. På den positiva sidan, om man tränar korrekt och regelbunden skötsel för ditt segelflygplan, kommer detta att öka kraftigt sin livslängd. Visa honom att älska och bry sig och ge honom ett lyckligt liv.