E2y

Hur att kasta en stor slummerparty

Slummerpartier är populära bland tonårsflickor

Slummerpartier är populära bland tonårsflickor. Det är det coolaste någonsin att ha dina vänner över för lite kvalitetstid bindning tid att skvallra, prata om pojkar, och dela dina hemligheter. Däremot den perfekta pyjamasparty inte bara hända. Du måste planera långt i förväg den verksamhet för den stora kvällen. Här är en guide till värd en slumber party.

Ett. Be dina vänner en vecka eller två i förväg om de vill ha ett pyjamasparty på ditt hus. Detta är viktigt eftersom du inte vill bli betonar själv på att planera en slumber party som ingen kommer att närvara. Om de inte kan gå, då dike planen. Om det bara finns en eller två som kommer att delta, dike planen, också eftersom det kommer att vara bara en sleepover. Om det finns tre eller fler människor sover över på ditt hus, då är det dags att gå vidare till steg nummer två.

Hur att kasta en stor slummerparty. Tänk på snacks och drycker, alltför.
Hur att kasta en stor slummerparty. Tänk på snacks och drycker, alltför.

2. Planera, planera, planera. Spontanitet är bra, men inte om du vill ha en lyckad fest. Innan du panorerar dock be om tillåtelse från din målsman först. Om han eller hon samtycker, då du börjar planera. Här är några saker som du bör planera för:

  • Mat - Är ni kommer att äta middag hemma? Om ja, då kanske du borde nöja pizza. Det är väldigt bekvämt, du kan bara beställa ta ut eller få den levererad till ditt hus.
  • Tänk på snacks och drycker, alltför. Vilka snacks tycker dina vänner gillar? Vilka drinkar vill de? Se till att köpa dessa i förväg. Eller, om någon av dina vänner frågar vad de kan tillföra, låt dina vänner ta hand om det. På så sätt behöver du inte oroa dig att du inte får rätt chips eller läsk.
  • Aktiviteter - Flickor kan stanna uppe hela natten och göra ingenting men skvaller och prat om pojkar. Men du vill att din slummer party att vara mer än så. Ordna några aktiviteter som säkert kommer att bli kul. En populär slummerparty agenda är att ha en maraton chick flick. Du behöver hyra DVD-skivor för dessa i fall du inte har din egen samling. Eller ännu bättre, be dina vänner att sätta på DVD av deras favorit tjejfilm. Be dem att inte berätta för andra vad de kommer att föra. Det kommer att bli ett coolt sätt att ta reda på om du gillar samma filmer.
  • Om du inte vill ha en maraton tjejfilm, överväga att ha en klänning upp spelet. Du kan också förbereda några ansikts krämer, lotion, fotvård och nagelvård produkter för en natt bortskämd. Om alla du älskar att läsa böcker, så du kan ha en session bok läsning. Poängen med dessa aktiviteter är att ge dig tid att obligation med varandra och ta reda på mer om er själva.
  • Dagen-efter - slummerpartier slutar oftast när frukosten är över. Vilken mat kommer du att tjäna dem? Har spannmål och en färdig att laga pannkaka mix till hands. Dessa kommer definitivt att vässa sin aptit.

Tre. Förbered de saker du behöver. När du är klar planerar, kommer du att få en bättre uppfattning om vad du behöver för att köpa och lager. Gör en lista på de saker och kryssa för dem när du köper dem. Det kommer också att bidra till att göra en checklista över vad du behöver göra under dagen på pyjamasparty. Behöver du få is? Beställa pizza? Att ha en checklista kommer definitivt att göra din slummerparty en succé.

Slummerpartier är populära bland tonårsflickor. Aktiviteter - Flickor kan stanna uppe hela natten och göra ingenting men skvaller och prat om pojkar.
Slummerpartier är populära bland tonårsflickor. Aktiviteter - Flickor kan stanna uppe hela natten och göra ingenting men skvaller och prat om pojkar.

Slummerpartier kan vara roligt och minnesvärt om du gör saker på rätt sätt. Följ guiden här ovanför och du kan vara säker på att nästa gång du planerar en annan pyjamasparty, du vänner kommer att vara ivriga att komma över.