E2y

Hur att kasta en elegant brud - dusch

Ställa in brudkläder dusch är ofta en uppgift för brudtärna och tärnor. Om du har utsetts till den lyckliga vän som planerar festligheterna innan bröllopet, ta inte spänningen av att kasta en brudkläder dusch för givet. Tänk på idéer som kommer att göra händelsen en elegant en. Firandet kommer inte bara vara roligt för gäster, men det bör också vara minnesvärd för bruden.

Hur att kasta en elegant brud - dusch. Diskutera händelsen med brud följe.
Hur att kasta en elegant brud - dusch. Diskutera händelsen med brud följe.

Du har möjlighet att även bruden i planeringen av verksamheten. Men du kan planera även brudkläder dusch som en överraskning.

  • Diskutera händelsen med brud följe. Samla nödvändig information om bruden-till-vara, och använda denna information när du gör besluten för brudkläder dusch. Planera den perfekta datum, tid, plats och tema för brudkläder dusch, beroende på dessa detaljer. Var noga med att bruden-till-vara och hennes följe kommer att finnas på det inställda datumet. Om du vill göra firandet ännu roligare för bruden-till-vara, planera en överraskning brud dusch. Fråga alla inblandade i planeringen för att hålla sin mamma om det, för att inte förstöra överraskningen.
  • Besluta om den huvudsakliga verksamheten för brudkläder dusch. Du kommer att vilja fokusera på en verksamhet som kommer att vara elegant. Med tanke på detta krav, bör du leta efter en plats som kommer att vara formell, till exempel ett hotell, exklusiva restaurang eller country club.
  • Förbered mat och förfriskningar. Kom ihåg att förbereda maten och förfriskningar kommer att bero på plats och verksamheten. Inkludera brudens favorit mat och dryck. Glöm inte kakan brudkläder dusch. Om du kommer att ha festen tillgodoses, be matleverantör att förbereda ett prov in för dig innan brudkläder dusch, så du kan ha en mat-smak händelse.
  • Bestäm ett tema för gåvor. Prata med brud följe om temat för gåvor. Eftersom du kommer också att ge paret en gåva under deras bröllop, anser gåvor speciellt för bruden. Till exempel kan du ge henne sexiga underkläder eller fina klänningar hon kan bära till smekmånaden. Be alla att ta fram de gåvor innan evenemanget startar, och be någon att samla in gåvor, så att dessa kan läggas fram för bruden att vara.
  • Har en nyhet aktivitet. Möhippor anses ofta vara brudens sista fest innan hennes liv som en gift kvinna. På grund av detta, de flesta brudföljet planerare har en stygg aktivitet, såsom att ha manliga dansare. Detta är en valfri aktivitet, dock, så du bör tänka på om detta kommer att klara sig bra med bruden.

Som ett alternativ kan du förbereda en show för bruden

Som ett alternativ kan du förbereda en show för bruden, vilket bidrar till underhållningsvärdet. Till exempel kan du hyra ett band eller en solist att sjunga under festen. Du kan också visa en videopresentation belyser de roliga tider som bruden har haft. Detta kan inkludera bilder och videor från hennes ungdom, hennes tid i skolan och hur hon träffade sin man-till-vara.

Att kasta en brudkläder dusch blir spännande och roligt, särskilt eftersom det kommer att bli den sista parten bruden-till-vara deltar innan du går in äktenskap. Oavsett hur du gör det, glöm inte att kärnan kärnan i brudkläder dusch handlar om familj och vänner som kommer samman för att hedra och fira bruden-till-vara.