E2y

Hur att hitta och välja teen sommarläger

Innan du börjar hitta och välja ett sommarläger för din tonåring

Innan du börjar hitta och välja ett sommarläger för din tonåring, se till att din son eller dotter vill tillbringa en sommar bort på lägret. Vissa tonåringar känner att de är för gamla för att gå till sommarläger och därför, oavsett vilken du väljer, kommer de att vara missnöjda. När du är säker på att ditt barn vill åka på läger, använd dessa tips för att hitta och välja den bästa lägret.

Hur att hitta och välja teen sommarläger. Definiera din tonåring behov i ett läger.
Hur att hitta och välja teen sommarläger. Definiera din tonåring behov i ett läger.
  1. Definiera din tonåring behov i ett läger. Fråga honom vad han vill få ut av sommaren. Om han är intresserad av drama, sedan hitta ett läger som tillgodoser detta intresse. Om han är intresserad av akademiker, hitta ett sommar program som kommer att uppfylla detta behov. Det finns massor av specialitet läger, det viktigaste är att hitta den rätta.
  2. Bestäm hur länge din tonåring kommer att bo på lägret. Sommar-program varierar från en vecka till åtta veckor. Låt ditt barn att väga in på detta beslut, eftersom det är han som kommer att vara borta från hemmet på ett nytt ställe. En semester utan barnen kan verka som en bra idé för dig, men för mycket tid på ett läger kan ha en negativ inverkan på en tonåring. Kom ihåg att din tonåring är inte längre ett barn, men en ung vuxen och att han skulle ha ett ord med i valet hans läger.
  3. Kolla dina alternativ. Hitta sommarläger och program är lika enkelt som att gå till en söksida som Yahoo! eller Google och skriva in "teen sommarläger drama." Länkar till massor av läger som passar dessa kriterier kommer att dyka upp för dig att räckvidden ut. I en idealisk situation, bör du besöka lägret under sommaren, men i de flesta fall, har du och din tonåring inte tänka så långt i förväg. Kolla in de olika läger webbplatser och har styrelseledamöter i lägren får ditt barn i kontakt med tidigare eller återvänder campare att få en tonåring att ta på sommaren erfarenhet.
  4. Gör din forskning. När du har minskat ner dina alternativ, se till att lägren och program du väljer att leva upp till sitt rykte på sina webbplatser. Kontrollera med ACA (Europeiska Camping Association) för att se om lägret är ackrediterad. Om det är ett sommar akademiskt program, prata med din tonåring vägledare för att se om det är lämpligt för honom eller henne.

Så länge du och din tonåring kommunicera om vad han vill ha ut av sommaren, att hitta ett läger kommer att vara lätt för dig att göra tillsammans. Kolla in länkarna för att se en guide till sommarläger samt en listning av tonåring sommarläger och program sommar. Lycka till!