E2y

Hur att hitta och köpa fågelbur täcker

Om du har ett husdjur fågel

Om du har ett husdjur fågel är en bur inte det enda du behöver. Fåglar behöver mer än så för att hålla dem rena och friska. Poster såsom bur omslag, liners bur, förkläden bur och fågel vakter utsäde är nödvändigt för att hålla din fågel glad och vid god hälsa. Ett antal källor till omslag fågelbur är värt att rekommendera. Dessa källor kommer att tillhandahålla högkvalitativa covers fågelbur, som kommer att hålla din fågel känner sig trygg och lugn om du hålla buren inomhus eller ibland ta din fågelbur utanför för att ge ditt husdjur frisk luft.

  1. Specialbutiker. Specialty butiker för fåglar är stora källor till fågelburar och fågel täcker bur. Dessa butiker ger trygghet för kunderna att deras burar och luckor kommer fram i perfekt skick. Dessa butiker erbjuder även fri frakt till kunder överallt i Europa. Deras priser är mycket prisvärda och ändå sina burar och omslag är av högsta kvalitet. Specialbutiker kan hittas i nästan alla länder, och de flesta större amerikanska städer.
  2. Onlinebutiker. Onlinebutiker är lätta att hitta. Allt du behöver göra är att surfa på internet och söka efter det objekt du vill köpa. Du kommer bli förvånad över att finna att det finns massor av online specialbutiker som också kan hittas offline. Dessa butiker handskas med kunder både på och utanför banan. Den enda skillnaden är att när du beställer på nätet, kan du inte se det faktiska objektet innan dess leverans. Men de flesta online-butiker har mycket rimlig avkastning politik och du bör inte ha något problem att utbyta ett objekt om det visar sig inte vara vad du förväntade dig.
Hur att hitta och köpa fågelbur täcker. Bestäm vilken typ av bur topp du har för din befintliga bur.
Hur att hitta och köpa fågelbur täcker. Bestäm vilken typ av bur topp du har för din befintliga bur.

Välja rätt omslag fågelbur kan vara svårt om du köper locket efter att du har köpt din fågels bur. Men det behöver inte vara en extra börda. Det finns en lösning för det.

  1. Bestäm bredden tvärs över buren och djupet av din bur. Djup mäts från framsidan till baksidan.
  2. Bestäm vilken typ av bur topp du har för din befintliga bur. Det finns två typer av fågelbur: Play-top eller Dome-top. För play-top burar koden är listade som "PT" och för dome-top burar koden är listade som "DT".
  3. Hitta den modell av omslaget som du tror bäst passar de mått och stil i din bur. Om din bur faller en in-mellan storlek, bör burlock vara större i storlek för att einsure det passar över din bur.
  4. Om du vet vilken modell av din bur och varumärket, kan du meddela säljaren, är det troligt att han kommer att veta exakt vilka täcker passar din bur.

När du behålla en sällskapsfåglar

När du behålla en sällskapsfåglar, behöver du mer än bara en penna eller en bur för att hålla ditt husdjur bostaden ren och frisk. Din fågel ska vara lycklig och i god fysisk form. Din burlock är viktigt att hålla ditt husdjur nöjd och nöjd. Visst är det trevligt om det går med buren så dess skönhet kan också förbättra ditt rum!

Gör det till en vana att när du byter din bur

Om du har ett husdjur fågel. När du behålla en sällskapsfåglar.
Om du har ett husdjur fågel. När du behålla en sällskapsfåglar.

Gör det till en vana att när du byter din bur, du alltid beställa locket samtidigt. Som nämnts, burar varierar i stilar och modeller. Cage täcker därför måste passa alla stil och modell som du kan välja. Ditt köp bör inte vara ett slöseri med pengar heller överleva ditt husdjur. Det borde räcka för livslängden på din fågel.