E2y

Hur att hitta en ny hund genom att främja

Studier visar att människor med husdjur är mindre benägna att få hjärtinfarkt och kan ha längre livslängd än människor som inte har husdjur. Medan det finns gott om djuraffärer och uppfödare som ger dig ett husdjur, är ett av de bästa sätten att skaffa en ny hund genom att främja. Genom att anta ett husdjur, får du inte bara en ny housemate och vän, men du också ge ditt husdjur ett riktigt hem. Här är hur.

Tidsbeställning

Utnämning. Ställ en avtalad träff med lokala djurhemmet eller djur främjar organisationen. Om du inte vet något, kan du logga in på Pets911.com, som har en lista över hundratals sällskapsdjur skyddsrum i landet. En av fördelarna med att använda nätet för att hitta på nätet skydd är att de som avses platser ofta upp bilder av de hundar som de har för adoption.

Typ av hund

Hur att hitta en ny hund genom att främja. Spendera tid med din hund.
Hur att hitta en ny hund genom att främja. Spendera tid med din hund.

Typ av hund. Därefter bestämmer vilken typ av hund som du vill. Det finns över hundra hundraser att välja mellan, men tänk på att det mutt eller blandras också bör övervägas. Mutts är inte bara lika bedårande som alla husdjur, men de är också genetiskt mindre predisponerade för sjukdomar eftersom de inte inavel. Dessutom, byrackor har den extra fördelen att ge dig ett element av överraskning eftersom man aldrig riktigt vet vad temperament och egenskaper byrackan har när det växer upp. En av fördelarna med renrasiga hundar, dock, är att du kan förutsäga hur det kommer att se ut när det växer upp.

Möte med kontaktperson

Möte med samverkan. Nästa, möta upp med den samverkan som djurhemmet eller främja organ kommer att skicka. Vanligtvis kommer samverkan besöker ditt hem, även om det ibland samverkan kommer att be dig att besöka byrån. När du besökt hemma, berättar samverkan vad du vill ha i en hund och vilken typ av hund du vill ha. Tala också om förbindelselänken vad du kan ge för hunden. Till exempel, om du har arbete, sedan berätta för samverkan att du behöver en hund som kan stå flera timmar av varje ensam. Om du bor i en lägenhet, berättar samordningsorganet att du behöver ett husdjur som kan leva inomhus. De flesta husdjur, dock föredrar att leva inomhus.

Förbered ditt hem

Förbered ditt hem. Därefter gör ditt hem hund-vänlig. Tänk på att en ny hund behöver utbildning för att veta vad den kan göra och vad den inte kan göra i ditt hem. Om hunden plötsligt börjar klättra upp din tvättkorg och spiller kläderna runt, behöver du bestämt säga nej. slog aldrig hunden, men eftersom hunden inte förstår detta och kommer bara att växa rädd för dig. När hunden gör något bra, men se till att ge godis eller en trevlig rub bakom öronen.

Spendera tid med din hund

Möte med kontaktperson. Spendera tid med din hund.
Möte med kontaktperson. Spendera tid med din hund.

Spendera tid med din hund. När du har berättat för samverkan vad du behöver, kommer hunden att skickas hem till dig. Spendera mycket tid att titta över hunden, leka med hunden, och upptäcka dess egenskaper.

Efter att ha tillbringat kvalitetstid med hunden

Efter att ha tillbringat kvalitetstid med hunden, uppdatera din kontaktperson och berätta för dem om du vill fortsätta med att anta eller inte. Om inte, har du möjlighet att bli ställa upp med en annan hund. Om du redan gillar hunden som har skickat dig, helt enkelt fylla i pappersarbete och välkomnar din nya husdjur.