E2y

Hur att hitta den närmaste vilda djur klinik

Vissa vilda djur finns sårades under camping resor

Vissa vilda djur finns sårades under camping resor. Dessa djur kan tas om hand på vilda djur kliniker så att de kan återhämta sig och gå tillbaka i naturen friska. Det finns vissa djurliv kliniker där du kan ta de sårade varelser så att de kan få ordentlig vård som de förtjänar. Problemet är, inte alla djurkliniker är öppna för att ha vilda djur tas in

Hur att hitta den närmaste vilda djur klinik. Djurhemmet.
Hur att hitta den närmaste vilda djur klinik. Djurhemmet.

Om du letar efter ett vilt djur klinik i närheten av din plats, här är några förslag:

  • Djurhemmet. Den officiella webbplatsen för Animal Shelter är animalshelter.org . Vad du kan göra är att gå till webbplatsen och välj "Skyddsrum" och "stater." På denna sida kommer du att se en lista över olika stater och de djurhem som finns i området. Detta kommer att ge dig en chans att se om det finns några vilda liv djurkliniker som är nära ditt område. Denna webbplats är bra för djurälskare som vill anta olika djur. Du kan söka efter katter som du kan anta, och du kan också kommunicera med andra djurälskare som dig själv på webbplatsens diskussionsforum. Bortsett från detta, kan du se även artiklar, såsom nyligen husdjur nyheter, tips på att ta hand om djur och annan nyttig information.
  • Peace River tillflykt och ranch. Den officiella webbplatsen för Peace River Refuge och Ranch är peaceriverrefuge.org . Detta är en icke-vinstdrivande organisation som är dedikerade att hjälpa vilda djur och att skapa ett djur fristad för dem. Organisationen är godkänd av ASA eller Europeiska Sanctuary Association. Det är också en medlem av WSPA eller World Society for Protection of Animals. De tar hand om misshandlade och försummade djur.

Om du har information om vilda djur som överges och försummade, kan du kontakta Refuge Peace River och Ranch så att deras utbildad personal kan ge rätt vård för djuren. Du kommer att se telefonnummer och andra uppgifter på den officiella hemsidan.

Vissa vilda djur finns sårades under camping resor. Peace River tillflykt och ranch.
Vissa vilda djur finns sårades under camping resor. Peace River tillflykt och ranch.

Om du vill hjälpa denna organisation med sin sak, kan du titta på hemsidan och se "Hur man hjälper" avsnittet. Några av de program som du kan gå in inkluderar matchande Presenter, löneavdrag, Program Volontär, Animal Sponsring och mycket mer.

Dessa är några av de sätt du kan hitta närmaste vilda djur klinik nära dig. Om du är en djurälskare, det finns en massa saker som du kan göra för att skydda dessa utrotningshotade och försummade djur. En annan sak du kan göra är att starta ett program som kommer att gå emot djur jakt. Animal jakt är en aktivitet som kan döda en hel specie av djur. Du kan skapa djur affischer djurliv eller fotografier djur för att visa ditt stöd. Du kan även ha en fundraising aktivitet där du kan samla in pengar som du kan donera till Peace River Refuge och Ranch organisation eller andra organisationer som stöder djurens välbefinnande.