E2y

Hur att fånga vilda svin

Viltlevande svin är också känd som vildsvin eller svin

Viltlevande svin är också känd som vildsvin eller grisar. Dessa djur är oftast hittas i de europeiska och asiatiska regioner. Viltlevande svin kan misstas för den gemensamma grisen som de ser likadana ut. De finns i olika färger, som svart, grått, vitt och brunt, och några av dem är fläckig med en kombination av färgerna.

Vissa människor fånga vildsvin såsom en sport

Vissa människor fånga vilda svin som en sport. Dessa grisar är svåra att fånga eftersom de är väldigt stark, snabb löpare och också goda simmare. Även om detta är fallet, har de även andra egenskaper, såsom att ha dålig syn som kan leda till att de lätt fånga. Om du planerar att fånga en vild gris, följ bara stegen som nedan:

Hur att fånga vilda svin. Saker som du behöver.
Hur att fånga vilda svin. Saker som du behöver.
  1. Saker som du behöver. Du kommer att behöva flera punkter i syfte för dig att fånga ett vildsvin enkelt och framgångsrikt. Dessa poster inkluderar olika korn eller majs. Du behöver också fällor eller matare att locka vilda svin.
  2. Observera deras beteende. Innan du går ut för att fånga viltlevande svin, är det första som du måste göra för att observera deras beteende. Naturligtvis måste du veta var deras livsmiljö är. När du har bestämt detta, observatör sitt ätande och sovvanor. Ta reda på var de brukar skura för mat och om de går och vandrar till någon annan plats.
  3. Mata grisar. När du vet hur de beter sig, är det nu dags för dig att ställa upp några matare. Förbered gris matare och fylla upp dem med korn och majs. Detta kommer att locka vilda svin. Lämna matare för ett par dagar så att grisarna ska vänja sig vid platsen för maten och gå dit varje dag för att äta.
  4. Ställ upp några fällor. Efter ett par dagar, kan du redan inrättat några fällor för att fånga några grisar. Vad du gör är att sätta de matare som du tidigare förberedda och sätta in dem i fällor. Det blir bättre om du har en ganska stor fälla. Sätt mataren vid den motsatta änden av ingången av fällan så att grisen kommer att behöva gå hela vägen till slutet.
  5. 5Catch grisen. När allt är klart, är allt du behöver göra är att vänta. Om du vet hur den vilda svin beter sig, behöver du inte vänta länge. Så snart som en gris går i fällan och äter maten, smyga tyst och närma fällan så att du kan stänga luckan. Du har nu fångat ett vildsvin!

Dessa är de enkla stegen för hur du kan fånga ett vildsvin med hjälp av en fälla. Kom ihåg att vara säker när du fånga dessa typer av svin. De kan vara aggressiva när du försöker fånga dem som de är vana vid skötte sina egna affärer och att vara i naturen. Några av dem kan också ha betar som kan skada dig så var försiktig, speciellt när du närmar grisen.