E2y

Hur att fånga prärievargar

Coyotes är mycket listig och listiga rovdjur så jakt på och fångst dem är lättare sagt än gjort. Dessa varelser har en mycket känslig plats på näsan, som detekterar okända lukter. Denna försvarsmekanism tillsammans med förmågan att köra från ca 40 till 45 miles per timme betonar vidare att det är svårt att fånga prärievargar. Att vara mycket köttätande, och snabbt måste människan behandla detta äventyr noggrant. Människor måste vara välutbildade, fullt beredd och i högsta beredskap när jakt prärievargar. Artikeln nedan och alla steg som ingår i det kommer att lära dig hur du fånga prärievargar:

  • Var beredd. Se till att du har dina nödvändiga verktyg coyote fångstmetoder. Du behöver fälla, vissa kamouflerar för din fälla (täcker fällan fysiskt och även omfatta din lukt) och naturligtvis lite bete. Du kan få din fälla och kamouflerar i jakt butiker. De tillrådligt kamouflerar du kan behöva är lövverk att täcka din fälla och något som kommer att dölja lukten av människor över hela din fälla. Förutom att täcka upp din lukt, inte bära några parfymer eller doftämnen. Vem bryr sig om du luktar illa efter? Åtminstone du fångade det. Också sätta några följeslagare och ett visst skydd. Du vill inte vara ensam och försvarslös om något går fel. Också vara i rätt klädsel. Bär lämpligt skydd och se till att matcha din omgivning. När allt, vill du inte att sticka ut som en öm tumme vid jakt. Dessutom, ta inte några tekniska apparater. Om du gör det, se till att sätta dem på tyst läge eller stänga av dem. Den oväntade ljud kan skrämma i coyotes. Slutligen, se till att också ha vilat dagen eller kvällen innan så du är helt varning när du försöker fånga prärievargar.
  • Ställa in fällan. Ungefär som Wiley Coyote på TV försöker fånga Road Runner, för att fånga en prärievarg, måste du först upp den. Leta efter en bra plats som ger dig mer kamouflage (ställa in fälla av några buskar eller om det finns hål i marken så att din fälla är mer dold). Nu täcker lukten av människor över hela fällan med doften eliminera produkter från jakt Store. Nu placera bete (oftast ett dött djurs kadaver) på fällan. Se till att "sprida det jämnt" så lukten är verkligen lockande. Nu lägger din fälla på den plats du har hittat och täck den med naturen (lövverk, buskage etc.). Allt som är kvar att göra är att vänta på en intet ont anande Coyote att falla för din fälla.
  • Försiktighet. Var mycket försiktig, prärievargar är mycket farliga djur som rör sig i flock. Så se till att du har tillräckligt säkerhetskopiera och vapen om någonsin något går fel.

Jakt / svällning är en mycket rolig sport

Hur att fånga prärievargar. Jakt / svällning är en mycket rolig sport.
Hur att fånga prärievargar. Jakt / svällning är en mycket rolig sport.

Jakt / svällning är en mycket rolig sport. Oavsett om du jagar för att hålla troféer eller bara bevisa något, Will Hunting alltid spännande. Dock alltid inriktad, mycket noggrann, alert och försiktig vid jakt. Man vet aldrig vad som kan gå fel. Så genom att läsa detta, vet du nu hur man ska fånga prärievargar. Det viktigaste att komma ihåg är att vara mycket mycket tyst.