E2y

Hur att fånga en kanin

En kanin är en söt varelse som vissa barn vill hålla som husdjur

En kanin är en söt varelse som vissa barn vill hålla som husdjur, men låt dig inte luras av deras utseende. När kvar i din trädgård, kan en kanin äter dina växter och blommor eller förstöra dem. Detta kan verkligen vara irriterande. Kaniner gillar att bebo trädgårdar och gräsmattor, eftersom de har utrymme att växa och de har också allt de behöver, särskilt livsmedel. Om du upptäcker att det finns kaniner på rymmen i din trädgård, är det bästa som du bör göra för att fånga dem och låta dem lösa i ett annat område.

Du behöver inte hjälp av ett djurs tjänst bara för att fånga kaninerna i trädgården. Du kan göra din egen kanin fälla så att du kan lösa ditt problem. Följ de enkla stegen nedan så att du kan fånga en kanin.

  1. Material. Först, samla allt material som du behöver för att ställa in den fälla för att fånga kaninen. Du behöver en levande fälla, vissa bete (morötter, kål, bröd, kanin mat, etc.) och även en del handskar. Du kan köpa en levande fälla online eller du kan också hyra en från din lokala djur tjänsten. Dessa levande fällor är också mycket användbara för att fånga andra herrelösa djur i din trädgård, till exempel Gophers och tvättbjörnar.
  2. Framställning. Du kan nu förbereda din kanin fälla. Undersökning din trädgård så att du vet var kaninerna föredrar att stanna. Det är där du ska ställa in din fälla så att det kommer att bli snabbare för dig att fånga dem. Använda några av ditt bete och lägg den inuti fällan. Innan du lämnar fällan, testa det först för att se om det fungerar. Du kan använda en lång pinne att flytta plattan eller betet och se om dörren till fällan stängs. Om den gör det, är du bra att gå.
  3. Fånga kaninen. Nu är allt du behöver göra är att vänta på att kaninen att gå nära fällan, äta mat och fångas. Detta kan ta cirka ett par timmar eller till och med några dagar. När du ser kaninen, gå inte och mixtra med fällan som kaninen kan bli skrämd och hoppa bort från fällan.
  4. Hantering av kaninen. När du redan har fastnat kanin och du är redo att släppa den till en annan plats, se till att du bär tjocka handskar på båda händerna som kaniner, speciellt vilda sådana, tenderar att bita. Bära handskar skyddar händerna från dessa bites.
Hur att fånga en kanin. En kanin är en söt varelse som vissa barn vill hålla som husdjur.
Hur att fånga en kanin. En kanin är en söt varelse som vissa barn vill hålla som husdjur.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan fånga en kanin och släpp den till en annan plats, bort från din gräsmatta eller trädgård. Om du försöker att fånga en kanin, då kan du försöka fånga den först utan användning av en fälla. Pet kaniner är mer vana att bli rörd av människor så det kan vara lättare för dig att fånga det bara genom att få den med båda händerna.