E2y

Hur att bryta en förlovning

Bryta ett ingrepp är alltid en mycket svår sak att göra

Bryta ett ingrepp är alltid en mycket svår sak att göra, särskilt eftersom ingreppet redan bygger upp massor av förväntningar där du och din partners relation är på väg. i vissa fall, men det finns helt enkelt ett behov av att bryta förlovningen, till exempel när du inser att dina känslor för din partner har gått, eller att du har problem med engagemang, tillit, och även monogami som bara kan förvärras efter äktenskapet och som kan leda till det större problemet med skilsmässa. Här är hur du kan bryta en förlovning.

Vet orsakerna

Hur att bryta en förlovning. Vet orsakerna.
Hur att bryta en förlovning. Vet orsakerna.

Vet orsakerna. Var noga av skälen till att bryta upp förlovningen. Du kan inte bara rycka på axlarna när du berätta för någon som älskar dig djupt nog att lova dig ett bröllop som du helt enkelt vill bryta upp - utan goda skäl. Oavsett dina skäl, om en förlust av känslan av kärlek eller andra problem, att vara ärlig och uppriktig när du berätta för din partner om detta. Din fästman förtjänar att veta varför, och kommer att vara till hjälp i läkningsprocessen efter att bryta upp.

Var civiliserade. Nästa, vara säker på att du är artig när du bryter upp. Undvik att få in heta diskussioner, och räknar med att din partner kan vara mer än bara lite arg efter att bryta upp. Ändå faller inte in alla de provokationer som din partner kan göra särskilt eftersom människor tenderar att blåsa upp argument när anställningen avbrutits. Vara civiliserade hela tiden, dock, och som person att bryta upp under ingreppet, vara förstående nog att låta din partner att ventilera. Försök att placera dig själv i din partners skor så att du kommer att bättre förstå exakt hur förrådde han eller hon kommer att känna när ingreppet har brutits av. Också vara säker på att ringen är tillbaka efter ingreppet har brutits av.

Timing

Timing. När du kommer att bryta upp är lika viktigt. Du måste avsätta en viss tid för att bryta upp förlovningen. Såvida du schemalägga den tid då du kommer att bryta förlovningen, kan du finna dig blurting ut de dåliga nyheterna i olämpliga tider som kan vara pinsamt för både dig och din partner, och som kan göra det bryta ännu mer traumatiskt. Ge dig själv tid att tänka igenom idén om att bryta upp förlovningen, men när du väl är bestämt, vara säker på att inte förlänga tiden innan du faktiskt berätta för din partner om pausen, sedan låta mer tid passera kommer att bli svårt både för dig och din partner.

Bryta ett ingrepp är alltid en mycket svår sak att göra. Var civiliserade.
Bryta ett ingrepp är alltid en mycket svår sak att göra. Var civiliserade.

Diskutera konsekvenserna. Efter två av er har kommit till rätta med den avbrutna engagemang, är nästa steg att prata om konsekvenserna av lagen. Ni två kan diskutera exakt hur du kommer att hantera relationen efter förlovningen har avblåst. I de flesta fall, kommer paret väljer att bryta upp någon relation mellan dem, i vissa andra en överenskommelse kan nås för att fortsätta relationen men inte längre med avsikt att få engagerade inom en snar framtid.

Efter att bryta upp förlovningen, vara säker på att ni båda meddela dina vänner och familj om det beslutet. Gör detta personligen, istället för att bara skicka massmail till hela din kontaktlista i din e-post, eller helt enkelt skicka textmeddelanden via mobiltelefon.