E2y

Hitta exotiska husdjur till salu

Hur kan du hitta exotiska husdjur till salu

Hur kan du hitta exotiska husdjur till salu? Dessa dagar finns det flera sätt att hitta exotiska husdjur som är till salu. Om du får en lokaltidning, kan du gå säkert in den sekretessbelagda delen av papperet och titta under husdjur. Du kommer bli förvånad över de många olika husdjur som är listade. Många av dessa är exotiska husdjur till salu.

Du kan gå online och kolla på nätet-klassificerade områden

Du kan gå online och kolla på nätet-klassificerade områden. Jag använde en Google-sökning och skrev i "online-platsannonser husdjur". Detta förde upp några listor för platsannonser för sällskapsdjur i sökresultaten. Men när jag förfinat min sökning till "online-platsannonser exotiska husdjur" Jag fick utmärkta resultat. Google visar 10 sökresultat per sida. Denna skärm visas nu 9 av 10 resultat med orden exotiska husdjur. Därifrån kunde jag välja vilken plats som såg ut som det skulle ha exotiska husdjur jag var intresserad av att köpa.

Hitta exotiska husdjur till salu. Hur kan du hitta exotiska husdjur till salu.
Hitta exotiska husdjur till salu. Hur kan du hitta exotiska husdjur till salu.

En annan metod för att hitta exotiska husdjur till salu är din lokala djurhemmet. Du måste täcka kostnaderna för deras underhåll, skott och någon operation så i grund och botten du köper dem. För år, de tycktes vara fylld med hundar och katter. Det är inte så sant längre. Du kan ge skydd ett samtal innan du kör över för att se om de hanterar exotiska husdjur. Vissa skyddsrum bär grodor, parakiter, kärlekspar, cockatiels, sköldpaddor, hamstrar, fågelspindlar, marsvin och råttor. Många skyddsrum har hemsidor på nätet där du kan kolla in den "andra" området under olika typer, om du inte ser exotiska husdjur listade.

Det finns en hemsida kallas det husdjur till salu links.ws . Det har alla typer av länkar för exotiska husdjur som är till salu. Du kan se över sin lista med länkar och avgöra vad som kan tilltala dig.

Jag hittade en hemsida för exotiska husdjur till salu som heter S & S exotiska djur inkl . De är en outfit från Houston Texas. Det är verkligen ganska fint urval av husdjur att välja mellan, såsom reptiler, däggdjur, fåglar och även insekter såsom fågelspindlar och skorpioner. De kan skicka dem till dig via flygbolagen. Och de har några rimliga priser.

Du kan gå online och kolla på nätet-klassificerade områden.
Du kan gå online och kolla på nätet-klassificerade områden.

Monstermarketplace kommer att ge dig en lista över sökresultaten för potentiella platser för att köpa exotiska husdjur.

Oavsett om du går till ett exotiskt husdjur hemsida, en online-platsannonser webbplats, en lokal kvinnojour eller räddnings center bör du kunna hitta exotiska husdjur till salu.