E2y

Göra en libra förälska: Våg kvinnor och män

Lär relation tips som hjälper dig att få en libra att bli kär

Du har ögonen på en Libra och allt du vet är att hans eller hennes födelsedag inträffar mellan september 23 och 22 oktober. Vad du inte vet är hur man får den balanserad varelse att bli kär. Den goda nyheten är att de flesta Vågar söker efter sin perfekta match, så det du önskar kommer att vara öppen för att älska. Följ dessa enkla steg för att öka sannolikheten för att göra en Libra kär i dig.

Göra en libra förälska: Våg kvinnor och män. Ut ur huset och vara social.
Göra en libra förälska: Våg kvinnor och män. Ut ur huset och vara social.
  1. Ut ur huset och vara social. Vågar som människor och hatar att vara ensam, så erbjuder kamratskap och vänskap till din framtida kärlek genom att komma ut och träffa sina vänner och familj. Casual sociala evenemang är precis lika välkomna som formella sådana.
  2. Balansera dina prioriteringar. Symbolen för Vågen är en skala, och balansen är en nyckel till att få till din Libra hjärta. Låt dina utsikter vet att ditt liv är i ordning. Om du kan balansera ditt arbete, familj och ny kärlek, då är du en perfekt partner för en Libra.
  3. Upprätthålla en organiserad plats. Göra en Libra kär i dig måste du vara organiserad. Vågar uppskattar harmoni, så innan du bjuder in honom eller henne in i ditt hem, vara säker på att din plats är snyggt och organiserat. Rensa upp ditt skräp och få dina rum i ordning. Håll dina tendenser pack råtta under kontroll och se till att alla dina saker har en plats.
  4. Var beredd på att låta dem fixa dina problem. Vågar är fixeringsmedel. De måste hjälpa andra människor, så om du har problem, kommer din Libra vill hjälpa. Om du är den typen att ventilera men inte har möjlighet att ta emot hjälp, sedan en Libra kanske inte för dig. Om du vill ha honom eller henne att bli kär, måste du kunna dela vikten av världen du har balanserat på era axlar.
  5. Undvik konflikter och argument. Fred är viktigt för en Libra kvinnor och män, så om du argumenterar för sakens skull argumentera, kommer en Libra inte vara bekväm med alla spänningar du skapar och du kommer att ha svårt att få en Libra att bli kär i dig. För att fånga kärnan i din Vågen är frid och fair play behövs.
  6. Öva tålamod. Vågar tenderar att väga sina alternativ och begrunda möjligheterna förrän de är säkra på om alla beslut, så tänk på att du inte kan rusa en Libra utan ödesdigra konsekvenser och osäkerhet.
  7. Vara kär i kärleken. Det är vanligt att en Libra att förälska ofta och med god aptit, så när man försöker lista ut hur man gör en Libra förälskad, kom ihåg att Vågar älskar kärleken. Denna tendens har lett till att vissa Vågar att älska så mycket att de hoppar snabbt från förälskelse till äktenskap. Om kärlek är din passion, kommer du att vara den perfekta matchen för Libra kvinnor och män i ditt liv.

Det bästa sättet att skapa balans och harmoni med en Vågen är genom kärlek. Vågen man eller kvinna som söker kärlek och ett varaktigt partnerskap, så var beredd att bli uppvaktad och romans. Acceptera den charmiga bortskämd och njuta av värmen och säkerheten av kärlek med en Libra.