E2y

Få gratis hönshuset blå utskrifter: hönshuset planer

Lära sig att bygga ett hönshus genom att hitta den perfekta blå utskrifter

Hitta gratis ritningar hönshuset är inte lika utmanande som man skulle kunna tro. De är lätt tillgängliga på Internet, från foderföretag och farmers'co-ops. Tricket är inte att hitta dem, men i valet, bland dem tillgängliga, en som bäst passar ditt syfte. När du har hittat den perfekta uppsättningen planer, kan du börja lära dig hur man bygger ett hönshus.

Få gratis hönshuset blå utskrifter: hönshuset planer. Roosting barer-era.
Få gratis hönshuset blå utskrifter: hönshuset planer. Roosting barer-era.

Den första fråga är hur många kycklingar tänker du höja? Om du tänker på allvar kycklinguppfödning, och planerar att höja tusentals fåglar, behöver du en kyckling lada, byggd för högsta effektivitet när det gäller avfallshantering, rengöring och sterilisering, och ett område för kläckning, samt boplatser, bon och intervall utrymme.

Förutsatt att vi söker hönshuset eller planer hus, och inte lada planer, det bästa sättet att få blå utskrifter som passar ditt syfte är att först bestämma vad dina behov är. Kommer du höja 100 kycklingar till vuxen ålder, slaktare eller sälja de unga tuppar och vårda hönsen för ägg? Eller söker du en familj leverans av kanske sex ägg om dagen? Antalet kycklingar och deras syfte avgör hur många boplatser och bon du behöver.

Följande information kommer att leda dig till rätt planer så att du kan lära dig att bygga ett hönshus.

Roosting barer-era planer bör ha tillräckligt väl fördelade barer att låta varje roosting fågel utrymme att sprida sina vingar.

Bon-behöver du en hylla bo för varje värphöna, och några extra, om din hjord växer eller om du behöver för att sterilisera ett bo eller två så se till att kontrollera detta i huset planer du väljer.

Lära sig att bygga ett hönshus genom att hitta den perfekta blå utskrifter. Bon-behöver.
Lära sig att bygga ett hönshus genom att hitta den perfekta blå utskrifter. Bon-behöver.

Enkel rengöring - Sängkläder måste bytas ofta, och golv måste sopas eller rakade dagligen för att förhindra sjukdom i flocken. Planera för din komfort vid rengöring.

Utfodring och vattning-kycklingar är inte särskilt om deras spillning mark, och mat och vatten rätter är ofta mottagare. Se till att du tillåter den största delen av rätter att vara utanför inneslutningen, för att minimera föroreningar och maximera rengöring lätthet.

Ventilation-Alla djur gör bäst med massor av färsk, ren luft. Dessutom, i varmt väder, kyckling spillning torkar snabbt och bryta upp i fint damm som flyter i luften. Se till att din hönshuset planer kan bra kors-ventilation. Du vill inte att andas kyckling damm medan du rengör coop.

Det är inte svårt att hitta gratis kyckling utskrifter coop blå. Det är mycket viktigt att hitta de rätta för dig så att du kan börja bygga idag.