E2y

Engagera dig i iller räddning

Att äga en iller är en massiv ansvar som endast bör accepteras av dem som är villiga att ta hand om sina husdjur oavsett vilka omständigheter uppstår. Tyvärr, människor tar dessa djur hem och inser inte hur mycket tid, arbete och tålamod går att bygga och underhålla en tillfredsställande och sund relation till både ägare och iller. Ofta, när förhållandet blir "alltför mycket besvär," är illrar kapitulerade i skyddsrum och grupper räddning.

Ferret Rescue grupper är fairy godmothers för övergivna illrar, eftersom de tar in oönskade djur, utfodra och sköta om dem, ge läkarvård vid behov, och placera dem i evigt hem med nya ägare. Volontärarbete i räddnings grupper är mycket givande och ett underbart sätt att hjälpa djur i nöd.

Att bli inblandad i en iller rädda organisation är enkel och smärtfri. Söka på nätet är det enklaste och snabbaste sättet att hitta grupper lokalt. Många iller rädda organisationer har detaljerade hemsidor, avlägsna sina verksamhetsmål, volontär möjligheter, donationer och kontaktinformation. I huvudsak kommer du att behöva välja en grupp som har liknande idéer, processer och övertygelser till din egen, så det är viktigt att läsa uppdragsbeskrivning om listan. Detta kommer att beskriva koncernens värderingar och synpunkter. När du har valt, måste du kontakta lämplig person som är ansvarig för nya volontärer.

Typiskt

Engagera dig i iller räddning. Typiskt.
Engagera dig i iller räddning. Typiskt.

Typiskt kommer volontär kontaktperson gå igenom en "screening process" med dig. Detta gör det möjligt för gruppen att förstå vilka typer av kostymer volontär arbetet bäst. De kommer att ställa grundläggande frågor om huruvida du har ägt en iller innan, hur länge har du haft illrar, vad din iller typisk rutin är, etc. "jobb" i en räddning grupp variera från följande:
• Främja iller, vilket innebär bostäder djuret och ta hand om det som om det vore din egen tills ett evigt hem kan hittas
• Pedagogiskt arbete genom att kontakta potentiella ägarna om sina erfarenheter äga illrar
• I hemmet assistenter, som inspekterar potentiella ägarens hem i att det är iller-säkras och ge tips på iller-proofing hem.
• Händelse assistenter, som hjälper vid adoption eller andra evenemang iller genom att arbeta införsel eller tabeller lotteri, fotograferar händelser och / eller hälsning gäster
Naturligtvis kan det finnas ännu fler jobb att rädda organisation har tillgängliga. Detta kommer att bero på kraven från området, hur många människor är i gruppen, och andra faktorer.

När du har beslutat om vilket jobb eller sysselsättning skulle vara bäst, då volontären kontaktperson kommer att sätta dig i kontakt med rätt person för att starta din uppgift. Volontärarbete med en iller räddning kommer att berika ditt liv och livet för de oönskade illrar i din kommun!