E2y

Designa en satin skärp för en hemkomst dans eller parad

Homecoming kan vara höjdpunkten i high school liv

Homecoming kan vara höjdpunkten i high school livet. Om du har ont om pengar eller köra slut på tid att beställa en homecoming skärp, överväga att göra din egen. Med lite tid och kreativitet kan du skapa en enkel men fantastisk skärp för din dans eller parad.

Designa din egen fönsterbåge kommer inte bara lägga skönhet till din hemkomst klänning men originaliteten i att göra det på egen hand kommer att tillåta dig att sticka ut i mängden.

Designa en satin skärp för en hemkomst dans eller parad. Fäst de två delarna.
Designa en satin skärp för en hemkomst dans eller parad. Fäst de två delarna.

För att göra en härlig satin skärp:

Material:

2 - 6 "x 36" bitar av vit brud satin
72 "av trim band ½" till 1 "tjock
Järn-på bokstäver

Verktyg:
Nål & tråd
Dubbelsidig tyg tejp
School stift
Järn

Homecoming kan vara höjdpunkten i high school liv. Vik fönsterbågen tyget på längden.
Homecoming kan vara höjdpunkten i high school liv. Vik fönsterbågen tyget på längden.
  1. Lägg de bitar av vitt brud satin plant på ett bord. Bitarna ska placeras ände mot ände så att de skapar en lång bit och den blanka sidan nedåt mot bordet.
  2. Fäst de två delarna. Sy de två ändarna tillsammans för att skapa en enda längd av 72 ".
  3. Placera trim bandet mot ena långsidan. Du bör ha en trim band som löper längs en sida av satin tyg eller 72 ".
  4. Fäst trim bandet. (Tänk på att matcha din klädsel band till din skola färger.) Använda dubbelsidig tyg tejp, säkra trim bandet något överlappande ena sidan av längden på bågen.
  5. Vik fönsterbågen tyget på längden. Match kanterna på den vita satin tyg för att skapa en 3 "bred båge med den beklädningsdetalj på botten.
  6. Säkra bågen sömmen. Använd antingen tejp eller nål och tråd för att sy en rak söm. Bågen kommer att vara mindre benägna att fransa om kanten vikes och sedan sys ihop.
  7. Fäst bokstäverna. Med järn-på bokstäver, ska du lägga ut dem på bågen för avståndet först och sedan värma bokstäverna efter järn-på paketet riktlinjer.
  8. Finish sömmen hos varje ände av fönsterbågen. Du kan göra en enkel söm finish för varje ände eller lägga till en extra bit av trim bandet. Om du föredrar, skär bågen slutar i trianglar, sedan avsluta sömmen för en mer sofistikerad look.
  9. Säkra bågen. Placera bågen över bärarens axel med hemkomst titeln mot framsidan. Linda den andra hälften över ryggen, sedan sammanfoga ändarna på bärarens höft. Använda skolans stift, fästa och säkra ändarna för att passa på höften.

Homecoming är en viktig händelse - att skapa en personlig och kreativ fönsterbågen kan göra det ännu mer speciellt. Använda stryka på bokstäver och andra dekorationer, kan du klä upp den ännu mer med din skolas krön eller maskot. Tänd gäller design, är himlen gränsen.