E2y

Använd spider kontroll produkter

Att vara rädd för spindlar är mycket vanligt

Att vara rädd för spindlar är mycket vanligt. Jag vet inte om det beror på att de små sakerna har åtta ben, de många ögon eller en rädsla för en dödlig bita, men det gör för en stor industri i användningen av spindel kontroll produkter på väg till marknaden. Verkligheten är att i de flesta moderna byggnader, de flesta av de farligaste typerna av spindlar hittades inte. Detta betyder inte att de inte finns alls och många sorter såsom den bruna enstöring, vattna spindel, källare spindlar, hoppande spindlar och vargspindlar kan förekomma inomhus. Jag har funnit att även om det finns ett brett utbud av spider kontroll produkter på marknaden, många av dessa har nackdelen av att inte vara säker för användning runt barn och husdjur så jag föredrar att använda mer naturliga produkter spider kontroll.

Moder Natur producerat många botemedel för spindlar

Använd spider kontroll produkter. Att vara rädd för spindlar är mycket vanligt.
Använd spider kontroll produkter. Att vara rädd för spindlar är mycket vanligt.

Moder Natur producerat många botemedel för spindlar. Bland dessa finns eteriska oljor som ros olja, citronella olja, lavendelolja, kanel olja, pepparmynta olja, citrus olja och tea tree olja. Dessa oljor kan göras till en spindel kontroll spray genom tillsats av 5 droppar av någon av oljorna till en 1 liter sprayflaska med 5-6 matskedar av lavendel tvål och fylla flaskan med vatten. De naturliga spindel kontroll produkter som anges ovan kommer att döda spindlar (en många andra insekter och glupsk saker) vid kontakt. Denna spray kan användas så ofta som krävs och doftar underbart.

Det finns många andra spider kontroll produkter som jag har hittat för att vara säkra att använda i hemmet. Om du har problem med spindlar under möbler eller sängar, strö en liten mängd bakpulver eller Borax under möbler kommer att kontrollera spindlar. Eucalyptus blad kan användas i garderober och lådor och har fördelen att lukta underbart samtidigt vara en effektiv spindel kontrollprodukt.

Det är viktigt att notera att det inte finns någon spindel kontroll produkt som kan vara effektivt om miljön fortsätter att vara gynnsamt för spindlar. Skräp och skräp måste avlägsnas från runt utsidan av hemmet så att spindlar inte väljer att bo i de mörka platser som röran ger. Detsamma gäller i hemmet. Ta bort alla gamla kartonger och överskott skräp som ger mysiga häckningsområden för spindlar. Sätt fogar runt fönster, dörrkarmar och eventuella öppningar i väggar.

När den första problemet med spindlar riktar

Moder Natur producerat många botemedel för spindlar. När den första problemet med spindlar riktar.
Moder Natur producerat många botemedel för spindlar. När den första problemet med spindlar riktar.

När det ursprungliga problemet med spindlar är riktat, är långsiktig förvaltning viktigt. En spindel styrning alternativet är att placera klibbiga fällor i köksskåp och soffor och i hörnen av rummen. Eftersom spindlar ofta lifta in i hemmet på människor och husdjur, är det en bra idé att titta på där de flesta trafikmönster är och se till att de hålls fria från skräp och vegetation som kan ge ett hem för spindlar.

Oavsett vilken spindel styrning produkten används

Oavsett vilken spindel styrning produkten används, kommersiella eller naturliga, det finns alltid de som fly. Dessa rymlingar tenderar att gå ut på jakt efter ett nytt gömställe så det är viktigt att om du plockar upp saker i ett rum som normalt inte används som du tittar för spindlar för de närmaste dagarna efter att du börjar behandlingen. Titta efter återkomsten av spindlar och om du ser ett nytt utbrott använda produkten spider kontrollen igen.