E2y

Använd coyote urin för att stöta bort andra djur

Eeveryone runt om i världen blir mer och mer bekymrad över att vara "gröna" och "miljövänlig". Vissa människor som lever intimt med jorden på en daglig basis, kan de som är beroende av sin bounty att försörja sina familjer, och sörja för sina liv, tycker att det är det svåraste att hålla den sund relation med jorden.

Ett av de största problemen med växande din egen mat

Ett av de största problemen med odla din egen mat, eller bara behålla en vacker trädgård och hem landskap, är att hålla ut påträngande vilda djur såsom rådjur, kaniner, pungråttor och tvättbjörnar. I den till synes aldrig sinande kamp för att skydda din grönska, kan det vara frestande att använda en del mindre än naturliga produkter som hävdar att stöta bort dessa alltför vänlig vildmark grannar, men det är ett naturligt alternativ! Du behöver inte använda kraftfulla och skadliga kemikalier på din trädgård och riskerar själv förorenar i syfte att ha en trädgård vid skördetid! Du kan utnyttja de naturliga myggmedel som är i spel i naturen redan.

Djur spraya urin som ett sätt att kommunicera med andra djur

Använd coyote urin för att stöta bort andra djur. Ett av de största problemen med växande din egen mat.
Använd coyote urin för att stöta bort andra djur. Ett av de största problemen med växande din egen mat.

Djur spraya urin som ett sätt att kommunicera med andra djur. De lämnar meddelandet "Det här är mitt område, bo ut!" Vissa meddelanden är inte lika kraftfullt som andra. Chihuahua urin får inte skrämma rådjur borta, men coyote urin skickar kraftfulla budskap till alla potentiella inkräktare! Använda coyote urin för att stöta bort rådjur, tvättbjörnar och andra djur störande är enkelt och tryggt.

Det är enkelt att skaffa på nätet coyote urin och från lokala gårdomsorg leverantörer. Leta efter den verkliga saker som inte är en simulering. Orden "100% Coyote Urin" bör vara på förpackningen. Real prärievarg urin är viktigt att använda eftersom det är denna naturliga produkt som utlöser starka instinktiva rädsla svar i alla mindre byten typer av djur. Coyote urin är en stark repellerande.

När du har din coyote urin i handen

När du har din coyote urin i handen, bör du bestämma var du ska placera den. Tänk på din trädgård som epicentrum som måste skyddas. Sprid coyote urin generöst på flera viktiga punkter i en cirkel runt trädgården. Du behöver inte lämna en konstant linje eller strömma runt omkretsen, utan bara lämna några droppar på viktiga punkter som sannolikt inte tvättas bort av ditt sprinklersystem.

Djur spraya urin som ett sätt att kommunicera med andra djur. När du har din coyote urin i handen.
Djur spraya urin som ett sätt att kommunicera med andra djur. När du har din coyote urin i handen.

Urinen bör pågå i flera veckor till ett värde av gård och trädgård skydd. Det är dock viktigt att inte vänta tills du har en sats av sallad eller tomater som har förintat besluta att retirera din gård. Då är skadorna. Du bör retirera med flera välplacerade droppar runt omkretsen av ditt målområde skydd var två till tre veckor för att garantera maximalt skydd.