E2y

Så för att eliminera bruna gräsmatta fläckar orsakade av hundar

Bruna fläckar kan uppstå i din gräsmatta för ett antal skäl

Bruna fläckar kan uppstå i din gräsmatta för ett antal skäl. Det kan bero på att gräset var klippt med oslipade klingor som det orsakar gräset torka ut för snabbt. Du kan ha en jord komplikation som bara inte sitter väl med din gräsbevuxen matta. Eller det kan vara på grund av din hund? Ja, är en av de vanligaste frågor om bruna gräsmatta fläckar när hundar börjar kissa på gräsmattan. Vetenskapliga studier visar att alla hundar 'pee innehåller en stor mängd av kväve. Detta kan snabbt bränna någon typ av gräs som följer dina fula fläckar. Om detta är orsaken, inte panik. Du kan göra något åt ​​det! Här är hur.

Så för att eliminera bruna gräsmatta fläckar orsakade av hundar. Slang ner det med vatten.
Så för att eliminera bruna gräsmatta fläckar orsakade av hundar. Slang ner det med vatten.

  1. Träna din hund. Det är viktigt att du kommer till botten med detta, för att se till att detta inte kommer att hålla på att hända. Hundar är de grundläggande orsakerna till detta problem så se till att du tränar din pooch om var de ska kissa. Du kan hyra en tränare för att göra detta för dig eller du kan göra det själv genom att konsekvent visa hunden var att kissa och när han inte kissa på rätt plats (kontrollera att det inte finns något gräs på det), tilldela honom med beröm och behandla. Det skulle vara lättare om du skapar en markering på din gräsmatta. Till exempel kan du lägga en liten fontän eller en fågelbur. Se till att botten avdrives av gräs. Detta kan vara din hunds personliga ställe att kissa.
  2. Slang ner det med vatten. Så snart du har upptäckt att en hund kissa i din gräsmatta, tungt spraya ner det med vatten. Kontrollera att du tar detta steg mer än åtta timmar från tidpunkten för händelsen. Detta kommer att späda ut kemikalier i gräset och kommer hjälpa till att lätta kvävekoncentrationen som kom från hundens urin.
  3. Ändra grästyp. Du kanske vill ändra din nuvarande gräset till något som är mer resistent mot kemikalier och liknande. Kentucky och Bermuda gräs är de mest solida typer som du någonsin kan hitta. Men du måste förstå att det inte finns något gräs som är immun mot hundens kissa.
  4. Staket upp. Få dina verktyg och material och börja barrikadera din gräsmatta. Detta är perfekt för alla personer som inte äger ett husdjur, men har en hel del hund grannar. Detta är den enklaste och effektiv lösning som du kan använda.
  5. Gå kommersiella. Det finns vissa produkter som du kan använda för att lösa denna bruna gräsmatta fläckar. Dessa aktuella varorna att neutralisera brukar fläckarna genom att bokstavligen slåss kväve och salt kemikalier i gräset. Detta är dock endast effektiv när gräset är fortfarande våt från hundens urin.

Dessa är de saker som du behöver göra för att se till att du har en underbart platt och grön gräsmatta från början till slut. Bara försiktigt och mycket konsekvent följa dessa effektiva åtgärder på regelbunden basis för att säkerställa grönskan i ditt gräs hela tiden. Detta problem är ganska enkelt att lösa så se till att du inte vänta en dag till att börja fastställa det! Lycka till!