E2y

Så att välja rätt Bridal huvudbonad för ditt bröllop slöja

Att välja rätt brud headpiece för ditt bröllop slöja är lika viktigt som att hitta en brudklänning som får dig att synas strålande och fantastisk på din mycket speciell dag. Den brud headpiece används för att hålla ditt bröllop slöja under vigseln så ditt hår kommer att hålla sin form genom hela evenemanget.

Rätt brud headpiece beror på ditt bröllop tema

Så att välja rätt Bridal huvudbonad för ditt bröllop slöja. Försök att matcha din design brudklänning.
Så att välja rätt Bridal huvudbonad för ditt bröllop slöja. Försök att matcha din design brudklänning.

Rätt brud headpiece beror på ditt bröllop tema, utformningen av din klänning, längden på ditt hår samt frisyr som du vill ha på ditt bröllop. Tänk på att ha en brud huvudbonad som ser bra ut på dig beror på de nämnda faktorerna. Här är några saker du behöver tänka på att välja rätt brud headpiece för ditt bröllop slöja.

Försök att matcha din design brudklänning

Försök att matcha din design brudklänning. Innan beslut fattas din slutliga huvudstycke som kommer att förstärka din slöja är det viktigt för dig att veta din design brudklänning. Din brud huvudbonad måste jive med din brudklänning design.

Till exempel om du vill ha en design balklänning och en saga bröllop tema, sedan en tiara med en gnistrande strass är rätt headpiece för ditt bröllop. Den kommer perfekt accentuera din brudklänning. När du väljer din huvudstycke, är det nu dags att bestämma vilken frisyr ser bra ut på din tiara. En tiara ser oftast bra på en up stil frisyr eftersom det hjälper till att markera tiara.

Rätt brud headpiece beror på ditt bröllop tema. Välja din brud huvudbonad från ett brett sortiment av mönster på marknaden är det bästa sättet att avgöra vilken brud huvudbonad perfekt kommer att matcha dig klänning.
Rätt brud headpiece beror på ditt bröllop tema. Välja din brud huvudbonad från ett brett sortiment av mönster på marknaden är det bästa sättet att avgöra vilken brud huvudbonad perfekt kommer att matcha dig klänning.

Välja din brud huvudbonad från ett brett sortiment av mönster på marknaden är det bästa sättet att avgöra vilken brud huvudbonad perfekt kommer att matcha dig klänning. Bridal överstycken som vanligtvis används av många brudar är: profil som också är känd som kam, backpiece, tiara, krona, pannband, bunwrap, Juliet mössa, snood och krans (eller krans).

  • Profil är en dekorativ kam med blommor eller kristaller som sätts på toppen av huvudet eller ibland sätta under den frisyr som du vill.
  • En backpiece är en slags kam med en dekoration av pärlor och brukar placera på baksidan av huvudet så din slöja kan fästas på kammen.
  • En tiara är den mest populära huvudbonaden för varje brud som har en saga bröllop tema. Det är läge på toppen av huvudet på bruden och oftast dekorerade med strass eller pärlor.
  • En krona är en huvudbonad som ligger på mitten av huvudet dekorerad med sten eller pärla.
  • Ett pannband är en huvudbonad gjord av utdragbara tyg och är oftast tillverkade av spetsar eller satin som kommer att matcha färgen på brudens klänning.
  • En Juliet cap är som en krona som läggs på mitten av huvudet och accentueras med pärlor och pärlor.
  • En Snood huvudstycke är gjord av nät och sätta på ryggen huvudet. Det är oftast tillverkade av olika tyger.
  • En krans är en huvudbonad som är plats runt din och innehåller en organisk dekoration som blommor.

Välja din brud huvudbonad som ser bra ut på dig kan vara tröttsamt och kommer att ta tid. Kom ihåg att detta är en viktig del av ditt bröllop förberedelser, så se till att du spenderar tillräckligt med tid att besluta.