E2y

Hur ta hand om en Japanese Chin

En Japanese Chin är en leksak hund som är ömt av den japanska kungligheter. Den kallas också den japanska Spaniel och är mycket tillgiven och vacker med sin långa silkeslena päls och ringlad svans.

Varje hund, om den sköts ordentligt, ser ren, stolt och vacker. Denna söta, gulliga hund kräver inte alltför mycket motion dock, till skillnad från andra hundar som är aktiva och väldigt lekfull. Dess päls är lätt att underhålla. Merparten av tiden, hundar som dessa är tysta och bara skälla när något utöver vanliga händer, som en främling som passerar förbi. Men generellt, gillar en Japanese Chin vara med människor och njuter av uppmärksamheten. Läs vidare för att ta reda på hur lätt det är att ha en japansk haka.

Hur ta hand om en Japanese Chin. Mata den japanska hakan med rätt mat.
Hur ta hand om en Japanese Chin. Mata den japanska hakan med rätt mat.

  • Mata den japanska hakan med rätt mat. Den typ av mat som en hund äter påverkar dess päls. En helt naturlig hundmat som har högt vegetabiliskt innehåll är tillräckligt bra. Bortsett från hundmat, kommer det också vara bäst för den japanska hakan för att äta mat som består fläsk, ris, gröna och fisk.
  • Iaktta din hund skönhetssalonger. Borsta pälsen regelbundet. Genom att regelbundet, vilket betyder två gånger i veckan. En Japanese Chin behöver inte gå till salongen bara för att ha en lyxig päls. Bada en gång i månaden är tillräckligt bra, helst med en växtbaserade schampo. Du kan föna pälsen efter bad så att hunden inte kommer att fånga kallt. Det har ingen underull så blåsa torkning blir lätt. Ställ in fön för lågt. Inte galen när du ser att de fäller päls, är det normalt med en sådan ras. Men du kan använda Emu olja i hundens mat. Hunden Maten ska vara torr, inte blöt typ, om du planerar att lägga Emu olja till den. Denna olja stärker håret, vilket gör det skjul mindre. Du kan också torka rengöra din hund med en våt handduk om du inte vill bada den. Efter torkning, förhindra trassel genom att tillämpa konditionering olja. Tandborstning bör göras en gång i månaden under trimningen naglarna är varannan vecka.
  • Promenera hunden. Gör det kort och en vardaglig rutin. Denna lilla hund tycker om att vara med ägaren för det mesta och detta är en av dessa gånger. Dessutom är en Japanese Chin nöjd med denna enkla övning. Det finns inget behov av för mycket aktivitet alls, men du kan inkludera den vanliga spel, som att rulla och springa.
  • Ge honom leksaker att leka med. En japansk haka uppskattar leksaker som inte faller isär när tuggas. Inte varje hund gillar stora leksaker. Denna man föredrar leksaker som inte är alltför stort. Du kan alltid köpa en enkel plysch leksak och hakan kommer att vara nöjd med det.
  • Behandla öga sår omedelbart. På grund av sina stora ögon, en japansk haka alltid repor sina ögon oavsiktligt. Detta kan leda till ögat sår. Ansök hund antibakteriella omedelbart till den drabbade delen för att förhindra den från att förvärras.

Precis som alla andra hund

Precis som alla andra hund, har en japansk haka som gosade. Det vet hur man tillbaka när ditt förhållande har fastställts. Så håll din japanska hakan väl omhändertagna och du kommer att ha den skönaste och sötaste hund följeslagare.