E2y

Hur ta hand om en American Foxhound

Europeiska Foxhounds ser ut som Beagles men är större

Europeiska Foxhounds ser ut som Beagles men är större. Längre och lättare än sin förfader den engelska Foxhound. Denna energisk ras jagar rävar och smådjur spel.

Om du planerar att bli en ägare av ett europeiskt Foxhound, läs vidare för att ta reda på hur du ska ta hand om en.

Ett. Training. En europeisk Foxhound kommer att kräva all den grundläggande utbildningen att starta henne. Detta inkluderar potträning, lådan utbildning, koppel utbildning och grundläggande lydnad. Hon är en mycket smart hund som behöver ordentlig vägledning för att se till att hon gör vad du förväntar dig att hon ska göra. Träning henne kommer också att hålla hennes beteende i schack.

2. Kostbehov. Du har flera alternativ på vad du ska mata din Foxhound. Dessa är:

Hur ta hand om en American Foxhound. Europeiska Foxhounds ser ut som Beagles men är större.
Hur ta hand om en American Foxhound. Europeiska Foxhounds ser ut som Beagles men är större.

  • Tillverkas hundmat formel
  • Ekologisk hundmat
  • Hemlagad hundmat

Någon av de tre alternativen är acceptabla så länge din europeiska Foxhound blir den erforderliga kombinationen av proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer och mineraler för att hålla henne frisk och stark. Foxhounds har en tendens att äta för mycket. För att förhindra fetma eller andra ätstörningar, se till att inte lämna sin mat ute hela dagen. Men du säkerligen måste lämna en skål med färskt vatten för henne.

Tre. Motionera. Det är inte tillräckligt för en europeisk Foxhound att trampa runt kvarteret en gång. Hon har gränslös energi som måste vara uttömda för att göra henne lycklig. Föds upp för jakt, kommer hon behöver henne springa utrymme. Ge henne mer än tillräckligt med tid att zip genom parken innan du tar hem henne. När allt behöver den snabbaste av rasen Foxhounds att släppa all sin uppdämda energi.

4. Grooming. Minimal grooming behövs för europeiska Foxhounds eftersom deras rockar är kort och tät. Hundar i allmänhet inte verkligen behöver bada ofta. Men de behöver underhållas ordentligt. Borsta hennes päls för att avlägsna smuts och skräp. Rengör tänderna med en tandborste och tandkräm för hundar. Kontrollera hennes ögon för all smuts som har samlats i hörnen. Torka det med en våt trasa eller pappershandduk. Rengör öronen med ett öra rengöring lösning för hund och använda en bomullstuss, aldrig en bomullstuss. Trimma naglarna regelbundet med nagelklippare gjorda för hundar. Kontrollera hennes trampdynor samt efter tecken på slitage. Behandla eventuella sår eller sår i enlighet därmed.

Fem. Space. Europeiska Foxhounds är tänkta att vara utomhus. Kontrollera att du har ett stort inhägnat område där hon kan ha utrymme att springa runt och leka. Ge henne även med en sovalkov med en bekväm säng, tuggleksaker och en färsk skål med vatten i närheten.

Europeiska Foxhounds aldrig uppvuxna att bli husdjur.
Europeiska Foxhounds aldrig uppvuxna att bli husdjur.

6. Veterinärvård. Veterinären är din partner i att din europeiska Foxhound håller sig frisk hela sitt liv. Hon kommer att behöva regelbundna vaccinationer, recept för vitamin-och mineraltillskott samt friska besök hund med din veterinär.

Europeiska Foxhounds aldrig uppvuxna att bli husdjur

Europeiska Foxhounds aldrig uppvuxna att bli husdjur. De är mer anpassade till utomhus livsstil, lever i flock. Äga en europeisk Foxhound kräver mycket kärlek och engagemang, om avsikten är att hålla henne som ett husdjur. Det är inte svårt att ta hand om denna typ av hund som är snäll, vänlig, aktiv, sällskaplig och toleranta. Med rätt vård inklusive massor av motion, kan du förvandla en europeisk Foxhound till en framgångsrik husdjur.