E2y

Hur ta hand om blandade hundraser

När får en blandras, även känd som en byracka eller blandras, många gånger är det inte känt vilka raser går in i mixen. Av denna anledning är det bäst att planera för vård av hunden under dessa mer allmänna riktlinjer, snarare än ras specifika sådana.

  1. De grundläggande förnödenheter som behövs för din blandras är vatten och livsmedel skålar, och ett koppel och halsband. Hundar egentligen inte kräver mycket, men rekommenderas också är en hund säng , leksaker hund , ben hund och chewys, och en hundbur. Men framför allt, hundar är lyckligast om du bara ge dem massor av din tid.
  2. Blandras valp utbildning ska börja den första dagen du tar hem honom. Detta kan antingen göras på egen hand, eller tillsammans med en professionell tränare. Behavioral träning hjälper dig att stoppa problem hund beteende som att hoppa, skälla , tiggeri, bita och tugga. Hundträning tekniker som papper utbildning eller potta klocka träning kan hjälpa dig rumsren en valp . Lydnadsträning är användbar när det gäller tid att lära en hund att komma till dig , stanna, sitta och häl. Det finns ett brett utbud av hundträning utrustning (som utbildning kragar , till exempel) som kan hjälpa dig i din utmaning, liksom en mängd olika sätt att hitta hundtränare i ditt område.
  3. Mängden motion behövs för en blandad ras hund kommer att variera, på grund av de olika raser som går in i hunden. Åtminstone, kommer alla hundar, oavsett ras, gynnas av en daglig promenad i koppel, eller en daglig körning runt en inhägnad bakgård eller öppet fält. Om du tar din hund utanför hans koppel, se till att han är i ett säkert område. Mot detta, en hund-vänlig gård kan ge din hund vän med en stor yta att leka - du behöver ett staket, men (beroende på ras, en osynlig hund staket kan vara det rätta valet). Om din trädgård är stor ogästvänliga för en hund och svårt att göra hund-vänlig, överväga att bygga en hund springa .

  4. En bra hund kost är avgörande för din följeslagare hälsa. Alla mycket unga valpar behöver äta två gånger om dagen. När de är runt åtta eller nio månader gammal, kan matning reduceras till bara en gång om dagen. Din veterinär kan berätta den bästa typen av mat till din hund, och kan också berätta när det är rätt tid att göra ändringen från valpfoder till vuxen mat. Det är oftast någon gång mellan ett och två år, beroende på hundens storlek.
  5. Även om vissa raser behöver hund grooming , kan de, och alla andra raser hund, dra nytta av en tillfällig bad. Mindre hundar kan badas i ett handfat eller nytta sjunka, och större hundar i ett badkar. I fint väder, kan stora hundar också badas utanför med trädgårdsslangen. Dog schampo kan köpas på många livsmedelsbutiker, rabatt, och specialbutiker.
  6. Crate-utbildning är en bra idé för alla hundar, oavsett storlek, ras eller temperament. Om du har flera hundar, bör du ha en låda för varje hund. Lådan-utbildningen bör inledas så tidigt som möjligt så att hunden lär sig det är, och kan vara en säker plats för honom. Du behöver tålamod för att hålla fast vid det när hunden gråter eller skäller och vill släppas ut. Om du låter honom ut på denna punkt, kommer han alltid förvänta sig det.

Hur ta hand om blandade hundraser. De grundläggande förnödenheter som behövs för din blandras är vatten och livsmedel skålar.
Hur ta hand om blandade hundraser. De grundläggande förnödenheter som behövs för din blandras är vatten och livsmedel skålar.

Blandras hundar är alla unika, och om alla rätt vård riktlinjer följs, kommer de att vara precis så speciellt som en renrasig hund. Om du behandlar dem speciella, kommer de att återbetala den vänlighet.