E2y

Hur som värd för den bästa lekgruppen

Det är inte säkert att ha barn springa omkring utanför längre utan föräldrarnas tillsyn. Det har varit på detta sätt under en lång tid nu sedan barnen började att ryckas bort av mänskliga rovdjur. Till bevis allt du behöver göra är att ställa in nyheterna eller titta på nätet och du hittar tusentals namn på den försvunna som inte har hittats.

För många föräldrar, organisera spela grupper eller datum play är vägen att gå så att deras barn kan leka med andra barn. Men detta kan vara en ho-hum upplevelse när kreativiteten lämnas utanför loopen, så se till att du har en av de bästa om inte den bästa spela grupp i samhället.

Här är hur man gör det så:

  • Rengör, organisera och barnsäkra ditt hem. De två första är självförklarande, men barn-proofing tar mer än ett vakuum och en stege. Ta bort eller flytta möbler med vassa kanter och toppar glas. Allt som är ömtåliga måste tas bort eller lagras tillfälligt så att barnen inte kommer att frestas att bryta den eller leka med den. Bifoga en baby grind vid foten av trappan så ingen får gå upp när ingen ser.
  • Inred ditt hem med barnvänliga inredning. Ballonger och färg mattor lek är några av de högt färgglada och roliga sätt att förvandla din håla eller vardagsrum till en barnvänliga play group plats. Om pjäsen gruppen hålls utomhus på din gräsmatta eller trädgård, girland platsen med hängande och färgglad konfetti gjorda av kräppapper.
  • Förbered en förbandslåda. Måste ha grunderna inkluderar Neon plåster, alkohol, hand-och rengöringsmedlet, anti-kliar kräm, bollar bomull, gasbinda, antiseptiska våtservetter, och andra barnvänliga första grunderna hjälpen som du kan tänka dig.
  • Lås sovrum. Om du inte vill att någon unge från din playgroup att vandra och utforska alla sovrum i huset, faller tullen på dig att förhindra att detta händer. Lås dörrarna och hålla nycklarna med dig hela tiden så ingen vandrande och utforska utan medgivande händer.
  • Tilldela hantverk och leksaker. Även om din egen unge förmodligen har gott om leveranser av sina egna leksaker och hantverk, skadar det inte att begära andra mammor "barnen att ta med sig egna leksaker och hantverk för att lägga till material till pjäsen gruppen. Du kan även välja att köpa konst och hantverk grejer om du vill.
  • Låt husdjur stanna utomhus för nu. Katter, hundar, eller något husdjur som du normalt tillåter i ditt hem måste vara utomhus för nu. Du måste göra detta för att undvika oavsiktlig bita eller klia liksom barnen fånga astma om en eller två av dem är allergisk mot päls. Placera dina husdjur på gården eller i ett annat rum ifrån barnen.
  • Förbered smaskiga godsaker med tips från andra mammor. Barn älskar hotdogs, hamburgare, chicken nuggets, pommes frites, muffins och saft men frågan är skulle de andra mammorna gör att du kan tjäna dessa under ditt spelande grupp? Du kommer inte veta förrän du ber så be om den andra mammor "råd om vilken mat och dryck att tjäna. Var inte blyg för att be de andra mammor för att få lite mat och dryck, alltför. Detta sätt, om deras egna barn inte kommer att kunna äta vad som serveras, kan ungen bara enkelt ta vad hans egen mamma packade.
  • Slutligen, be mamma-och-kid gäster att komma i matchande kläder. Varför inte? Det är kul och kommer att ta in de fnittrar. Plus, kommer det att vara värt det fotosession senare.

Hur som värd för den bästa lekgruppen. Rengör, organisera och barnsäkra ditt hem.
Hur som värd för den bästa lekgruppen. Rengör, organisera och barnsäkra ditt hem.

Spela grupp är kul med rätt och perfekt lättroad mamma att planera allt!