E2y

Hur snälla svärföräldrar

Det sägs ofta att det är mycket svårt att komma överens med svärföräldrarna

Det sägs ofta att det är mycket svårt att komma överens med svärföräldrarna. Det finns ett gammalt ordspråk som har utstått tidens tand. Det finns alltid undantag från regeln, men och några in-law relationer är så nära och så stark som den mellan närmaste familjemedlemmar.

Friktion kan hända i en relation och det är bäst att närma sig det med takt och mildhet. Det är lättare för alla parter om man kan samexistera glatt och strävar efter att hålla relationen på lika och vänskaplig fot. Ingen vill vara i ständig fiendskap. Det är ohälsosamt och mycket kontraproduktivt.

Nedan är några tips om hur att behaga dina svärföräldrar.

Hur snälla svärföräldrar. Tänk på att dina svärföräldrar.
Hur snälla svärföräldrar. Tänk på att dina svärföräldrar.

  1. Tänk på att dina svärföräldrar, under de första månaderna av ditt äktenskap är fortfarande ovilliga att släppa taget om sitt barn. Utan att tänka, kan de verkar vara störande vid varje tur som kan höja dina hackles upp. Vid början, få dem att känna sig hemmastadda och berömma dem och tacka dem för deras föräldraskap och höja en underbar person. Försäkra dem om att du kommer att ta väl hand om sina barn och att du skulle vilja lära av dem om hur man uppfostrar ett snällt barn.
  2. Veta när man ska säga vad man tycker och när för att hålla tyst. Välj dina ord klokt och tala på ett milt sätt. Sträva inte såra någon om att du måste tala ditt sinne. Lyssna på vad de har att säga och vänta på dem att sluta innan du säger din pjäs.
  3. Inkludera dem i några av dina aktiviteter eller gå med dem i deras. Visa dem hur du duscha din make med tillgivenhet. Passa på att berömma sina barn för att visa din uppskattning för dina svärföräldrar. Använd möjligheter som dessa för att komma närmare dem och lära sig mer om dem.
  4. Gör dina svärföräldrar känner sig speciell och uppskattad genom att be om deras åsikt från gång till gång. Detta sänder också en signal till dem att du kommer att ta initiativ till att be om deras åsikt när det behövs. Du behöver inte följa deras yttrande till brevet, men.
  5. Ha någon personlig bindning tid med dina svärföräldrar utan din make närvarande. Shoppa med din svärmor, äta lunch med din far in-law eller behandla din syster in-law/brother i-lag till en måltid. Ta alla chanser att komma närmare dem och veta mer om hela familjen.
  6. Om du har ett barn och behöver lämna barnet en stund, vända dig till din familj först för barnpassning arbetsuppgifter. Fråga dina svärföräldrar först om de kommer att vara villiga att barnet sitta. Inte bara ta med ditt barn över och lämna. Leta efter en pålitlig barnvakt först innan du frågar dina svärföräldrar om hjälp.
  7. Gör det till en vana att besöka dina svärföräldrar under semestern. När i deras hem, inte vara en gäst. Gärna frivilliga att hjälpa till i förberedelserna eller städa upp. Håll kontakten med dem genom telefonsamtal och e-post och se till att komma ihåg deras födelsedagar och jubileum. Dessa omtänksamma gester kommer att göra kär dig till dem.

Det är inte så svårt att behaga dina svärföräldrar

Det är inte så svårt att behaga dina svärföräldrar. Ta dig tid att lära känna dem bättre och behandla dem med respekt. Var uppriktig, tankeväckande och kärleksfull och du kommer att vinna över dem.