E2y

Hur ska en bra pojkvän

Goda pojkvänner är svårt att hitta

Goda pojkvänner är svåra att hitta. Ibland kan det tyckas att tjejerna bara är intresserad av pojkarna som behandlar dem illa och att vara en bra kille är en ensam strävan. Oroa dig inte, inte alla tjejer är så här. Vissa vill ha det bra kille som vet hur man ska vara en bra pojkvän. Om du funderar på att vara den typen av kille, följ dessa steg så att du kan vara en bra pojkvän.

  1. Gör henne en prioritet. När en tjej bestämmer sig för att ta på sig en pojkvän hon förväntar sig att se och prata med killen ofta. Hon räknar med att vara en prioritet i hans liv, även om han har arbete, skola, idrott, vänner och familj som också är prioriterade. Bra pojkvänner gör tid för sin tjej, oavsett hur upptagen deras schema kan vara.
  2. Lyssna. Alla tjejer är olika så det finns ingen enda perfekt sätt att vara en bra pojkvän. För att ta reda på vad som fungerar för din flickvän att du måste lyssna på henne. Hon kanske vill prata med dig eller få en text från er första varje morgon eller hon kanske vill prata med dig just innan sängen. Fråga vad hon vill och lyssna när hon ger ett svar.
  3. Var uppmärksam på detaljer. Flickor tenderar att vara mer detalj fokuserad än pojkar. Detta kan inte alltid vara sant men det är vanligt. Detta innebär att flickorna kommer att uppmärksamma den dag du mötte, de platser du har varit tillsammans och låten du lyssnade på när du först kysste. Uppmärksamma dessa detaljer och att kunna återkalla dem senare kommer att låta flickan vet hur mycket du älskar att vara hennes pojkvän.
  4. Plan för tid ensam och tid med vänner. Det är bra om du gillar hennes vänner och hon får tillsammans med dina vänner. Ändå måste du planera lite tid ensam tillsammans med din flickvän. Försök att inte försumma någon del av ditt liv genom att dela din tid, lite ensam med din tjej, några tillsammans med alla dina vänner och några bara med killarna. Den tid du spenderar isär kommer att ge dig något att prata om när den tid du tillbringar tillsammans kommer att vara mer speciell eftersom den värderas ensam tid.
  5. Dölj en svartsjuk natur. Svartsjuka är vanligt tidigt i relationer. Du är bara att lära känna varandra så att du kan avslöja flickans tidigare relationer eller hennes nuvarande vänskap med andra pojkar. Du tycker att hon är fantastisk så du förväntar dig varannan kille att känna samma sak. Det är där svartsjuka orsakar problem. Om du har en svartsjuk natur, måste du begränsa den och hålla den från att kosta dig. Bra pojkvänner erbjuder tillit till sina flickvänner istället för svartsjuka.
  6. Uttryck dina känslor i dina ord och handlingar. Vi lever i en kultur där känslor förväntas verbalized. Förvänta dig inte flickan att veta vad du tänker eller känner. Istället visar henne att du bryr dig genom dina handlingar och sedan komma ihåg att berätta för henne. Uttryck dina känslor när du pratar med henne, när du skribent hennes e-post eller när du behöver för att uttrycka dem.

En flicka glömmer aldrig den första pojkvän som behandlade henne rätt

Hur ska en bra pojkvän. Gör henne en prioritet.
Hur ska en bra pojkvän. Gör henne en prioritet.

En flicka glömmer aldrig den första pojkvän som behandlade henne rätt. Om du vill vara pojkvännen att flickorna kommer ihåg och pojkvännen en tjej vill ha, så ska du prova att följa dessa steg. Du kan vara en bra pojkvän om du vill.