E2y

Hur ska en bra flickvän

Ur en killes perspektiv

Alla tror att de har den bästa flickvän i världen. Vi, killar, tror vår flickvän är den vackraste, snällaste och bästa tjej. Det är därför vi har arbetat hårt för att uppvakta och övertyga dem att göra oss sin pojkvän. Flickvänner har sina killar lindade runt sina fingrar. Vi är som hypnotiserade valpar betjänar henne varje vilja. Vi kommer att fortsätta att duscha våra flickor gåva och Bling bara på en förhoppning om att detta gör dem lyckliga. Vi skulle även kämpa för vår flickvän vid minsta överträdelse. Shucks! Den berömda Helen of Troy hade tusen fartyg efter henne och bara en av dem var hennes make.

Eftersom vi är så bra för dem, är det inte mer än rätt att de är bra för oss, liksom. Hon måste göra de uppgifter som kommer att göra henne en flickvän. Vår lycka bör också vara hennes lycka, efter allt som vi ger till dem. Så, om det finns flickvänner där ute läser den här artikeln? Notera! Här finns flera sätt att göra en bra flickvän en bra flickvän. Och för alla oss killar där ute, läsa och njuta av att plocka ut vad du vill från din flickvän.

Hur ska en bra flickvän. Hon pressa dig inte för mycket.
Hur ska en bra flickvän. Hon pressa dig inte för mycket.

  1. Hon pressa dig inte för mycket. Om din flickvän är inte för mycket i "flickvän" sak, är detta inte så bra. Vissa flickvänner gillar att ta saker långsamt. Hon trycker inte träffa dina föräldrar. De bug du om äktenskap, men när du vill prata om det, de är alla öron. Detta är en speciell tid mellan er två, så om din tjej bara tar det lugnt och inte pressa dig, då du fick en djurhållare i dina händer.
  2. Ärlighet är den bästa politiken. Det är viktigt att din tjej att vara ärlig mot dig. Hemligheter är som cancer som äter bort inifrån dig. Kärleken till en ärlig tjej är svårt att komma med, så om hon gör ett misstag låta henne slippa undan från gång till gång. Trots allt, är ingen perfekt. Även du med alla dina egenskaper, är du inte en bild av perfektion.
  3. Om hon lägger en betydelse i dina intressen. Om din tjej lägger vikt vid dina hobbies och intressen, har du bara dig själv en duktig flicka på händerna. Hon behöver inte gillar klättring om du är i denna sak, men det skulle vara bra, om hon gjorde dig en smörgås för din resa.
  4. Presenter. Om hon ger dig en gåva från tid till tid då din tjej är stor. Detta innebär att din tjej är till dig helt. Det betyder också att hon kan ta hand om sig själv. Berätta för din tjej tackar dig hela tiden du får en gåva. Detta håller precis rullande presentpåse.
  5. Om hon ger dig frihet då hon är förmodligen en. Kolla om hon känner att hon har rätt till din tid. Om hon gör det så kan det vara dags att ställa in ögonen på ett värdigare pris. En bra flickvän älskar och litar på dig. Hon förstår att även om hon är viktigt för dig, du har också andra uppgifter i livet.

Om hon har allt detta drag då är du en lycklig man. Om du inte bocka av allt på listan, är det okej. Vissa flickvänner kan växa till den perfekta flickvännen för dig. Det finns bara en viktig ingrediens i en bra flickvän och det är inte benen (men ha som inte gör ont). Om hon älskar dig, så det borde vara tillräckligt skäl för att betrakta henne en bra flickvän.