E2y

Hur romantiskt kyssa en make

Passion är en viktig ingrediens i en förbindelse

Passion är en viktig ingrediens i ett äktenskap. Det håller dig samman och håller kärleken vid liv. När passionen dör ner, kan ditt äktenskap bli väldigt tråkigt och du kan hamna bara gå igenom rutinen av att vara ett gift par. Kissing kan bara vara obligatoriskt eller av gammal vana. Ge din make en romantisk kyss är väldigt annorlunda från att kyssa din make på kinden när du säger godnatt eller när du åker till jobbet på morgonen. Komma i den romantiska stämningen är roligare om det är oväntat och nästan oplanerad. Du behöver inte ställa in en stor scen för att ge din make en romantisk kyss men tidpunkten bör vara rätt, annars stämningen försvinner och du kommer att hamna buttre och ur gängorna när romantik du har sett fram emot måste vara kortklippta. Följande är några tips på hur man romantiskt kyssa din make.

Hur romantiskt kyssa en make. Välj rätt tid och plats.
Hur romantiskt kyssa en make. Välj rätt tid och plats.

  1. Tänk på de gånger innan när du var fortfarande dejta och de situationer och de tider som du har utväxlat romantiska kyssar. Du kan hämta inspiration från dessa stunder som du både haft och försöka återskapa den mest romantiska ena eller plocka upp idéer från var och en och skapa en ny romantisk miljö.
  2. Välj rätt tid och plats. Se till att du maken är avslappnad och är mottaglig för den romantiska stämningen som du försöker bygga. Det kan vara när ni två sitter tillsammans i vardagsrummet soffan efter middagen och njuta av varandras sällskap.
  3. Stäng av ljusen och slå på den mer romantiska skrivbordslampor. Du kan också placera färgade tyg över lampskärmar tidigare eller spraya några exotiska eterisk olja till glödlampor. Glödlampan kommer att ge ut en underbar doft för att skapa den romantiska stämningen när den har värmt upp eterisk olja. Se till att du använder en doft som din make särskilt gillar.
  4. Sitt så nära som du kan komma till din make och vänder sig till honom långsamt. Placera en av dina händer på baksidan av nacken. Det kommer att bli bättre om du kan sakta köra din handflata över bröstet, sedan längs sidan av halsen innan du faktiskt kupa hans nacke. Använd den här sidan för att dra sitt ansikte mot dig.
  5. När hans ansikte är tillräckligt nära, skjut din andra armen förbi hans sida och upp hans skulderbladen och ge honom en klämma.
  6. Placera dina läppar mot din makes läppar i en retsam passion, aldrig stanna på en plats. Du kan ge honom korta kyssar på olika delar av munnen, i mitten och i hörnen. Ge honom några nyp på hans nedre läppar samtidigt inte låta din make spärren på dina egna läppar. Detta kommer att skapa mer vilja, mer värme och mer passion.
  7. När du har retat honom tillräckligt, och han är faktiskt drar dig närmare honom, trycka dina läppar mot hans och öppna dem bredare för att tillåta honom att utforska dina läppar och din mun.
  8. Trace tungan över konturen av din mans läppar, över hans läppar, och när han öppnar munnen, köra tungan över kanten på hans tänder, övre och nedre.
  9. Så fort du känner din man vill ha mer, ge sin en underbar fransk kyss, rulla tungan runt hans, återkalla tungan och knapra på hans nedre läppar och ge det några milda suger.

Se till att du håller ögonen stängda när du romantiskt kyssa din make. Det finns inget bättre romantik-killer än att se din partner med ögonen vidöppna när du ger honom en romantisk kyss.