E2y

Hur prep prefold tygblöjor

Prefold tygblöjor är i grunden blöja trasor eller blöjor tillverkade i bomullstyg som kan återanvändas genom att helt enkelt tvätta dem precis som alla vanliga kläder. Detta kan spara dig en massa pengar från att köpa dyra, engångsblöjor och det är mycket osannolikt att orsaka allergier på bebisens rumpa. När först köpte, det finns vissa saker som du måste ansöka innan du börjar använda dem. Använd dem inte direkt om du inte vill att ditt barn att vara obekväm och har utslag. Vissa förberedelser krävs för att passa tyget till ditt barns hud och behov. Om du vill veta mer om hur man prep prefold tygblöjor, här är några effektiva och mycket användbara tips som du lätt kan följa.

Hur prep prefold tygblöjor. Förbered din tvättmaskin genom att sätta in en liten mängd rengöringsmedel medan du ställer den i normal cykel.
Hur prep prefold tygblöjor. Förbered din tvättmaskin genom att sätta in en liten mängd rengöringsmedel medan du ställer den i normal cykel.

  1. Först måste du kontrollera alla dina nyinköpta blöja dukar. Leta efter körningar, lösa trådar och revor. Vik och granska varje tyget mycket noggrant. Om du ser något som är utöver det vanliga, fixa det genom att helt enkelt sy eller sy upp allt. Du måste se till att det inte kommer att gå att slita i stycken i mitten av tvätt.
  2. Tvätta dem inte en gång utan sex gånger. Det måste upprepade gånger ramlade och tvättas innan den är klar att använda så att tyget kommer att börja lossna och sträcka, vilket gör det mer mjukare och absorberande.
  3. Förbered din tvättmaskin genom att sätta in en liten mängd rengöringsmedel medan du ställer den i normal cykel. Använd varmt vatten när du tvättar alla nya prefold blöjor. Oroa dig inte för sköljning av överskottet tvål, men du kanske behöver lite mer tvättmedel för de senaste två eller tre diskar.
  4. Du kommer att bli positivt överraskad om robusthet i dessa dukar. Du kan tvätta den med dina vanliga kläder. Om du vill lägga mer fluffiness skulle torka det varje efter tvättar mycket hjälp.
  5. Vid torkning prefolds, inte sätta sköljmedel eller ark mjukmedel. Detta kommer att skapa en tunn film av någon form av kemikalie som är utformad för att stöta bort någon fukt leder till en duk som inte är mycket absorberande. Självklart vill du inte att annars dina prefolds inte skulle vara mycket effektivt att använda. Istället lägger små droppar milt diskmedel tvål under sköljningen så att det kommer att pressa oljan ur tyget, vilket gör det mycket mer absorberande än det faktiskt är.
  6. Det är bättre om du torkar alla blöja dukar i en torktumlare. På så sätt kommer det att ge dig en mjuk, helt torra tyget i en kort tid. Du kan lägga den även i en torkställning istället, men det kan orsaka en bit av styvhet till dina prefolds när du låter det lufttorka under solen.

Det är mycket viktigt att du aldrig glömma alla dessa steg, särskilt när du har massor av nya prefolds. Detta kommer att säkerställa att inte bara den perfekt konsistens men det kommer också att minimera risken för allergier och utslag till ditt barn. Eftersom dessa kan återanvändas och är helt enkelt gjorda av bomull, måste du byta blöjor oftare. Så snart det är blött, ändra det direkt. Låt inte det stanna på bebisens rumpa längre, det är inte hygieniskt. Med alla dessa i åtanke, kommer du att ha ett lyckligt barn. Lycka till!