E2y

Hur organisera bakgård Olympics för barn

Sport är ett av de bästa sätten att hålla barnen upptagna samtidigt se till att deras kroppar få den motion som behövs för barnen att utveckla starka och friska organ. För att göra sport och spel ännu roligare för barnen, kan du rida OS tåget och organisera en bakgård olympiska spel för dina barn. Här är hur.

Händelser

Händelser. Börja med att bestämma de händelser som är lämpliga för små barn och som de kommer att kunna spela in hur gamla dina barn till stor del kommer att avgöra vilka typer av händelser som du kan ha. Också överväga de tillgängliga resurserna. Om du har en pool i din bakgård och om dina barn vet hur man simmar, till exempel, kan du skapa simtävlingar. Om du har ett stort område på baksidan av huset kan ha att köra spel. Du kan också ha att kasta spel och någon annan händelse som dina barn kan leka och som ditt hem kan hantera.

Priser

Priser. Se till att du har lämpliga priser. Du kan få små medaljer från hantverk butiker som en av de grundläggande priser, men du kan också skapa andra typer av priser som presenter, leksaker och även en resa till ditt barns favorit restaurang eller möjlighet för ditt barn att titta på en film av hans val. Var kreativ och tänka på vad som kommer att vara roligt för ditt barn.

Gäster

Hur organisera bakgård Olympics för barn. Händelser.
Hur organisera bakgård Olympics för barn. Händelser.

Gäster. Nästa, överväga gästlistan. Gästlistan kommer också att spelarna för händelserna. Om du har ett antal små barn, kan de spelar bland varandra. Annars måste du bjuda in andra små barn runt kvarteret eller i skolan där barnet går. Du kommer också att behöva få samtycke av dessa barns föräldrar.

Hinderbana sport. En av de mer roliga spel som barnen kan leka är hinderbanor. Du kan skapa en enkel hinderbana med gamla däck och annat skrot som finns runt huset. Du kan också lägga rep hängde mellan träden att barnen kommer att behöva ta på och svänga från, och du kan använda stolar för att skapa sicksack linjer.

Lagsporter

Lagsporter. Bortsett från hinderbanor, lagsporter är en annan favorit när det kommer till bakgården OS. Du kan organisera spel volleyboll, basket spel, och en mängd andra lagspel. Kom dock ihåg, kommer att lagspel kräver ett större antal deltagare, vilket kan vara svårt om du övervaka och underlätta bakgård OS allt själv. Om du har hjälp av andra föräldrar från trakten, men detta kommer att bli lättare att göra.

Händelser. Priser.
Händelser. Priser.

Tilldelning. Efter det roliga och spel, skapa en liten Prisutdelningen så att alla dina spelare kommer att få chansen att skörda sina medaljer och få sin stund i rampljuset.

Starta ditt barns karriär som en olympisk idrottsman börjar hemma och vid ung ålder. Genom dessa åtgärder kan du göra ditt barn sportigare och friskare allt på samma gång.