E2y

Hur man visar någon du älskar dem med hela ditt hjärta

Prata är billigt när det kommer till kärlek

Prata är billigt när det kommer till kärlek. Du kan säga "Jag älskar dig" en miljon gånger men du måste backa upp det med åtgärder för att visa att du menar det. Tur att det finns mer än hundra olika sätt att visa kärlek till någon och menar det med hela ditt hjärta. Som du fortsätter med förslagen nedan, tänk på att små eller stora gester av vänlighet och medkänsla alla likställa att visa kärlek.

  • Kärlek någons brister. När du verkligen vill älska en person med hela ditt hjärta, älskar dig med att personens mindre än spännande sida aka brister. Visst han lämnar sina grejer på golvet och glömmer att sätta toalettsitsen nere men det är vem han är. Du har säkert quirks av din egen som kan få honom på nerverna också, eller hur?
  • Släpp agg och inte skämmas för att be om ursäkt. Om någon har orsakat dig smärta, har du rätt att bearbeta smärtan tills du är redo att släppa det. När du är redo, glömma agg omedelbart och om det behövs, be om ursäkt om du vet att du har gjort något för att skada en annan person. Det tar en hel del att säga att du är ledsen men när du älskar någon, får du lära dig att svälja din stolthet och be om ursäkt av hela ditt hjärta.
  • Ta dig tid att välja presenter. Människor i denna dag och ålder är alltid bråttom att få saker gjorda. Om du tillhör denna generation och hitta dig själv alltid göra saker i en hast, sluta nu! När det gäller att visa kärlek genom julklapparna, måste du ta tankeväckande tid det tar att välja en gåva som kommer att göra någon riktigt glad och älskade. Om du inte kan ge en gåva vald ur noggrann eftertanke och kärlek, inte bry ger det alls. Det är förolämpande för mottagaren.
  • Ge massor av kramar. Kraften av beröring har en enorm läkande kraft och kramas är ett bra sätt att visa att du älskar någon. När du ger kramar, inte hålla tillbaka mot emot kramar själv.
  • Visa respekt. Till dina föräldrar, barn, vänner, släktingar, grannar, kollegor och andra människor du möter längs detta äventyr som kallas livet. Hur visar du respekt? Genom att välja dina ord noga för att inte såra eller skada och genom dina ansiktsuttryck t.ex. att leende och hålla någons hand i tillförsikt.
  • Gör något trevligt för människor. Någon du känner behöver hjälp med något: mat, kläder, medicin, ärenden, reparationer hem, och du har tid att hjälpa eller bidra något, tveka inte att ge en hjälpande hand.
  • Kiss var. När du är med någon du älskar och du vill visa tillgivenhet genom att kyssa den personen, bara att sätta igång. Vad händer om du är i en restaurang eller gå på gatan? Inte ett problem så länge du kan hålla kyssen kort och koncist (som en smack på läpparna). Håll passionerade kyssar när det är bara du och personen du älskar.
  • Hålla händerna. Medan promenader med din pappa, mamma, syskon, pojkvän / flickvän, eller make / maka gå och ta den personens hand. Det är en enkel gest som visar kärlek.


Verkligen

Hur man visar någon du älskar dem med hela ditt hjärta. Kärlek någons brister.
Hur man visar någon du älskar dem med hela ditt hjärta. Kärlek någons brister.

Verkligen, motsvarar något som du gör av uppriktighet att älska. Som Jesus Kristus själv sade i evangeliet, "Kärlek är tålmodig, kärlek är snäll. Det spelar ingen avundas, det inte skryta, det är inte stolt. Det är inte oförskämd, är det inte självisk, det är inte lätt retade, och det håller inga register över oförrätter finner inte glädje i det onda men gläds med sanningen Det alltid skyddar, alltid truster, alltid hoppas, och alltid håller ut Kärlek aldrig misslyckas ... och nu dessa tre återstår:... tro, hopp och kärlek. Men den största av dem är kärleken. "