E2y

Hur man väljer medicinering loppor

Att välja rätt medicin för din hund

Att välja rätt medicinering kan betyda skillnaden mellan din hund eller katt att vara bekväm eller leva ett liv i ett konstant tillstånd av klåda. Flera åtgärder kan garantera att "Fluffy" skyddas mot en av de mest obekväma problem husdjur.

Hur man väljer medicinering loppor. Har rekommendera min veterinär denna medicin.
Hur man väljer medicinering loppor. Har rekommendera min veterinär denna medicin.

 1. Har rekommendera min veterinär denna medicin Vår veterinär endast rekommenderar dessa produkter:? Frontline Plus, Advantage, Advantixx, och revolutionen. Det finns allvarliga nackdelar med några av de andra mediciner som finns tillgängliga från djuraffärer. Även om många av de veterinärmedicinska-produkter finns nu tillgängliga på stora djuraffärer, det finns många dåliga produkter också tillgängliga. Om du håller dig med något av dessa märken, du kan inte gå fel. Låt dig inte luras av produkter som säger, "Precis som Frontline Plus", eller liknande teasers. Dessa mediciner har patenterad sammansättning som inte har släppts i en generisk form ännu.
 2. Är detta för min katt eller hund? Det finns flera läkemedel som är dåligt för din katt som är helt acceptabelt för din hund. Se till att den medicin du använder är tänkt att användas för ditt husdjur. Det finns många exempel på varje veterinärklinik personer som ansöker fel medicin. Om veterinären är lyckliga, kan de ha möjlighet att spara ditt husdjur liv. Det kan vara så allvarligt. Använd bara rätt belopp för rätt djurarter.
 3. Är jag tillämpar detta på rätt sätt? Även kommer detta inte att hjälpa dig att välja rätt medicinering, är det mycket viktigt för en effektiv behandling av loppangrepp. De läkemedel som anges ovan måste tillämpas korrekt på huden. Många av dessa produkter rekommenderar placering mellan skulderbladen, men du måste pälsen och applicera det direkt på huden.
  • Vid användning av Advantage, Advantixx, och revolutionen, måste ditt husdjur vara torr. Om du bada ditt husdjur, låt det torka helt innan någon loppa förebyggande.
  • När du använder Frontline Plus, måste det finnas någon olja på huden innan du applicerar medicinering. För att åstadkomma detta, vänta 24 timmar efter att bada din hund före applicering av Frontline Plus.
 4. Behöver jag kryssa förebyggande också?
  • Om du behöver kryssa förebyggande, är Advantixx, Revolution, och Frontline märkt för många vanliga fästingar.
  • Om du inte behöver fästing förebyggande, förhindrar Advantage endast mot loppor.
 5. Är det något annat jag behöver veta när behandling för loppor?
  • Du måste behandla alla husdjur i ditt hus för att vara effektiv.
  • Area behandling genom en skadedjursbekämpning specialist kan vara nödvändig.
  • Dessa produkter fungerar, men bli inte förvånad om du fortsätter att se loppor - det kan ta 4-6 månader att helt ta bort loppor från omgivningen på grund av ägg som är ständigt kläckning.
  • Många av dessa produkter är vattentät eller vattenbeständig. De är INTE schampo-bevis. Använd bara schampo som din veterinär rekommenderar eller annat du kan ta bort den medicin du har tillämpat.
  • Du måste använda denna medicin varje månad enligt anvisningarna.

Använd inte några andra produkter. Loppa dips och schampo kan arbeta, men de har ingen kvarstående effekt. Med andra ord, den minut doppet är gjort, kan ditt husdjur få fler loppor. Den integrerade loppor (Advantage, Advantixx, Revolution, och Frontline Plus) fortsätter att arbeta för 1 månad efter applicering enligt anvisningarna.

Edward Susmilch äger Invisible elektriska hund staket , där du kan läsa om och köpa hund staket och många sällskapsdjur hygienprodukter.