E2y

Hur man väljer ett osynligt elektriskt hundstängsel

Osynliga elektriska hund staket är mer populär än någonsin

Osynliga elektriska hund staket är mer populär än någonsin. Fördelarna med att använda dem är många, inklusive montering i de restriktioner som husägare av föreningar husägaren. Men det finns så många produkter på marknaden just nu, måste konsumenten veta vilka frågor att ställa för att fatta ett välgrundat och lämpligt beslut.

 1. Vilken typ av hund behöver du innehålla? Det verkar som en grundläggande fråga, men vissa krage / staket kombinationer är mer lämpligt för leksaken raser vs giant raser. Korrigeringen styrka kan ofta anpassas till den enskilda hunden bär halsbandet. Vissa kragar är inte tillräckligt liten för en 4 £ chihuahua. Se till att kragen / staket kombination du väljer är kompatibelt med din hund.

  Den typ av haircoat bör också övervägas. En husky har en mycket tjockare haircoat än en labrador retriever. Även om dessa hundar är praktiskt taget samma storlek, har de mycket olika krav. Se till att stiften är tillräckligt långa för att penetrera tjockare haircoat. Betonar inte om du tycker de är inte tillräckligt lång. De flesta tillverkar rekommenderar klippning ett litet område på undersidan av halsen om du tycker att detta är ett problem. Kontrollera instruktionerna först innan du försöker.

  Hur man väljer ett osynligt elektriskt hundstängsel. Vilken typ av hund behöver du innehålla?
  Hur man väljer ett osynligt elektriskt hundstängsel. Vilken typ av hund behöver du innehålla?

 2. Hur mycket vill du spendera? Återigen låter som en no brainer, men alternativen är enorma. Du kan enkelt spendera allt från 75€ till 375€ + beroende på staketet du köper. En stor faktor som du har att avgöra det pris du betalar är om du är villig att installera det själv.
 3. Vad storlek varvet tänker du innehålla några stängsel kommer bara svepa runt en liten gård, extra kabel kan inte köpas och rekommenderas inte av tillverkaren. Andra modeller kommer att göra det möjligt för konsumenten att lägga en hel del extra tråd, men till ett pris. De flesta av de stängsel kommer att omge en genomsnittlig storlek bostads mycket utan problem. Några av stängsel kan utökas till att innehålla så stora områden som 25 hektar.
 4. Vilken grad av korrigering Har din hund behöver? Alla mottagare har någon typ av justering. Denna justering kan du anpassa systemet till din hund. Den tillåter också flera hundar med olika behov att använda systemet, helt enkelt genom att ha en krage för varje hund. När utbildningen är klar, kan korrigeringen nivån ändras, inklusive minskade systemet till hörbara om tillgängligt.
 5. Behöver du en ljudsignal? Som ovan, de flesta kragar behandla detta som en extra nivå av korrigering. Det finns några tillverkare som inte har en hörbar ton. Det är tillrådligt att ha denna ton, vilket beror på att många hundar bara kommer "lyda" sina gränser med kragen på. De vet skillnaden mellan staketet kragen och deras andra krage. Utan staketet kragen, vissa hundar tar bort, att veta att de inte kommer att korrigeras.
 6. Har ditt stängsel har ett "lågt batteri" ljus på kragen? Vissa kragar har lågt batteri ljus, andra inte. Det är verkligen så enkelt är det. Om kragen slut på batteri, finns det ingen korrigering, och din hund kan gå vandrade över staketet gränsen utan att någonsin veta om det.
 7. Behöver du en "paus i linje" varning för staketet? Den här funktionen kan vara ett liv sparare. Om du gräver i trädgården och inte inser att du grävde över tråden, kan du enkelt klippa denna tråd. När kretsen bryts, kommer kragen på ditt husdjur erkänner aldrig när det närmade sig gränsen för din gård.
 8. Om sändaren vara inne eller ute? Återigen, detta låter enkelt, men om du inte visste det fanns ett alternativ, kanske du vet aldrig att fråga.
 9. Behöver ditt stängsel ska vara portabel? Det finns nu staket som finns att arbeta på ett något annorlunda princip än de traditionella osynliga elektriska hund staket. Dessa system är i grunden en sändare i marken som förhindrar att korrigeringen i kragen. Om hunden vandrar utanför gränserna för sändaren, ger kragen en korrigering. Det underbara med detta system är att när din hund förstår sina gränser, kan hela systemet tas någonstans du kan få kraft. Stranden, en picknick ... möjligheterna är oändliga.
 10. Vill du installera det själv? Några av de produkter som finns måste installeras av en professionell. Andra system är mer gör-det-självare vänlig. Båda systemen är bra. Om du bestämmer dig för att installera det själv, är du beredd att gräva en 3-6 tums dike gräva ner tråden över 25 hektar. Återigen, kan den trådlösa elstängsel (se portabla ovan) erbjuder ett annat alternativ för gör-det-självare.

Som ni kan se

Som ni ser, det finns många frågor som måste besvaras innan man beslutar vilka elektriska hund staket du vill. De flesta av de osynliga elstängsel är utformade på samma sätt. Kom ihåg att svaren på dessa frågor och du kommer att vara redo att köpa systemet som är rätt för dig och din hund.