E2y

Hur man väljer en ljus bröllop enighet

Ett bröllop är en symbolisk ceremoni

Ett bröllop är en symbolisk ceremoni. Det innebär en förening av två människor i kärlek. Del av ett bröllop är enigheten ljus ceremoni. Trots att vigseln är redan en representation av union, tända en enhet ljus representerar en djupare mening. Det symboliserar den kommande samman två familjer.

Numera enighet ljus finns i olika storlekar och utföranden. Om du vill att din enhet ljus ceremoni att vara speciell och minnesvärd, här är några tips som hjälper dig välja en enhet ljus för ditt bröllop.

Hur man väljer en ljus bröllop enighet. Hitta ett ljus som kan pågå länge.
Hur man väljer en ljus bröllop enighet. Hitta ett ljus som kan pågå länge.

1. Hitta ett ljus som kan pågå länge. Om du vill behålla ditt ljus bröllop enhet, gå till en enhet ljus som inte kommer att producera rök eller inte droppar vax. Ljus som dessa är lättare att rengöra. De håller också upp bättre jämfört med typiska enighet ljus. Du kan lätt hitta enighet ljus som dessa i ett bröllop butik, florister butik, online-återförsäljare, kort och lagrar gåva eller butiker hantverk.

2. Försök anpassa din enhet ljus. Personlig ljus är den mest populära typen av enhet ljus. De lägger unikhet till ditt bröllop, vilket gör det mer speciellt. Du kan få ditt namn tryckt på ljuset. Du kan också bifoga en monogram tillsammans med ditt bröllop datum. Många webbplatser erbjuder tjänster som dessa.

Du kan också prova att skapa enighet ljuset själv. Det kommer att bli mer personlig och minnesvärd eftersom du gjorde det.

3. Välj en ljus enligt ditt bröllop tema. Du kan köpa en enhet ljus som matchar färgen och temat för ert bröllop. Även om de flesta enighet ljus är vitt och elfenben, kan du bara helt enkelt köpa ett ljus med tillbehör som matchar ditt bröllop tema.

Ett bröllop är en symbolisk ceremoni. Försök anpassa din enhet ljus.
Ett bröllop är en symbolisk ceremoni. Försök anpassa din enhet ljus.

4. Gå till flytande enighet ljus. Flytande ljus är den nyaste trenden i enighet ljus ceremoni. Om du planerar ett modernt bröllop, prova att ha en central vas, fyll den med vatten och sätta din flytande ljus där. Flytande enighet ljus är bra för stranden bröllop eller några icke-traditionella teman bröllop.

. 5 Pröva en tre-veke Unity Candle Enheten ljus ceremoni ofta innebär en förening av tre parter:. Bruden, brudgummen och deras familjer. Hitta en tre-veke ljus. Låt föräldrarna till bruden ljus en veke medan föräldrar till brudgummen ljus den andra. Bruden och brudgummen kommer att tända sista veken. Detta sätt, är ceremonin mer minnesvärd och symboliskt.

6. Gå för ljus olja enhet. Olja enighet ljus kan göra din enhet ljus ceremoni mer magisk. Denna typ av ljus består av ljus-formade glas fyllda med olja. Veken är placerad på toppen av glaset. Du kan välja från ett brett utbud av oljefärger. Du kan be försäljaren att göra den ännu mer personlig genom att ha honom etch ditt namn eller ett minnesvärt citat på glaset.

Här är några tips på hur du väljer en enhet ljus för din bröllopsdag. Om du är på en stram budget, kanske du bara vill köpa en uppsättning Unity Candle. Den vanliga Unity Candle set innehåller ljusstake, enhet ljus och två koordinerande ljus koniska.