E2y

Hur man väljer en huvudbonad för din brudklänning

En headpiece för ditt bröllop klänning behöver inte vara en vanlig slöja

En headpiece för ditt bröllop klänning behöver inte vara en vanlig slöja. Idag finns det många olika val för bröllop överstycken som kan bäras av bruden. På din speciella dag, kan du välja någon typ av headpiece du önskar. Här är hur man väljer en huvudbonad för din brudklänning:

  1. Tänk på din stil och personlighet. Har du en modern eller traditionell stil? Är ditt bröllop mycket formell, eller mer vardagligt? Din stil och stilen på ditt bröllop ska både påverka huvudbonaden du väljer att bära med din brudklänning.
  2. Matcha klänningen med din slöja. Huvudstycket för din bröllopsklänning ska inte se ut som en eftertanke. Det ska matcha klänningen perfekt. Om du väljer en traditionell slöja eller andra färgade huvudbonad, se till att den matchar klänningen, vissa klänningar är kritvita, medan andra har en antydan av elfenben. Om din slöja inte exakt matcha klänningen, kommer det att visa. För bästa resultat, köpa slöjan genom samma företag som gjort din brudklänning. Om det finns strass eller broderier på din klänning, anser en slöja som innehåller dessa uppgifter.
  3. Välj rätt typ av slöja. Finns korta slöjor, golv-längd slöjor, och allt däremellan. Prova slöjan på med din brudklänning att se till att dess längd inte ser obekväma med klänningen. Vissa är rena medan andra är mer svårbegripligt, se till att slöjan ger den effekt du vill ha. Oavsett vilken stil du väljer, prova på slöjan och se till att du gillar den effekt det ger ditt ansikte i fotografier. Vissa slöja stilar kommer att göra ditt ansikte visas längre och smalare, medan andra tenderar att förkorta eller bredda ett ansikte.
  4. Betrakta en tiara. Som ett alternativ till en slöja, är många brudar idag att välja en tiara stället. Detta är särskilt populärt bland dem som har valt en princess-style klänning. Tiara har en viss fantasi överklagande, och ser också mycket vacker med många bröllop updos.
  5. Prova på mindre överstycken. Om du tror att slöjor eller tiaror är för stark för en effekt, anser mindre bitar såsom pärlstav hårnål, kam, eller blommig bit. Andra unika alternativ inkluderar pillerask hattar, pannband, eller kransar. Försök att hålla formalitet av din klänning i åtanke när du väljer ett huvudstycke, och se till att de fungerar med din frisyr.
  6. Betrakta mottagning. Medan huvudbonaden du väljer kommer att vara på plats under ceremonin, var noga med att göra upp planer för mottagning. Om din slöja är mycket lång, kan du enkelt ta bort det utan att förstöra din frisyr? Leta efter en avtagbar slöja om du vill kunna ta bort det enkelt för mottagning.

Hur man väljer en huvudbonad för din brudklänning. Tänk på din stil och personlighet.
Hur man väljer en huvudbonad för din brudklänning. Tänk på din stil och personlighet.

De flesta brudar hittar den perfekta huvudbonaden för sin klädsel och sin personlighet. Om du har svårt att hitta något, kan du ha en egen huvudbonad gjord av en professionell brud modist, som kan hittas via en exklusiva brud boutique.