E2y

Hur man väljer en färg för din brudtärna klänningar

En perfekt bröllop är varje brud dröm

En perfekt bröllop är varje brud dröm. Oavsett om du organisera ditt bröllop själv, eller om du har ett bröllop samordnare som arbetar för dig, kommer en hel del av detaljerna fortfarande lämnas till paret-till-vara att besluta om. En av dessa är det färgschema eller tema. Din brudtärna klänningar bör i allmänhet följa denna färgschema. Ändå är du fri att välja färg för din brudtärna klänningar. Vissa par låta även de brudtärna plocka ut en klänning de vill, oavsett om det matchar resten av Entourage eller inte.

Här är några tips att välja färg för din brudtärna klänningar.

  • Välj en färg du gillar. Det är inte bara rött, blått och gult. Det finns en hel del mellanliggande färger, och ännu fler varianter däremellan. Satsa på en färg som är ljus på dina ögon, och något du skulle bära själv. Det finns inget värre än att ha din brudtärnor klänning i en färg som är populärt för bröllop, men gör dig yr.
  • Tänk säsongen ditt bröllop kommer att falla in. Om det är ett bröllop under våren eller sommaren, gå för ljusa färger eller pasteller. Om ditt bröllop kommer att hållas i höst eller vinter, kan du gå för mörkare färger.
  • Tänk på den tid. Under dagtid, ljusare färger fungerar bäst. För en sen eftermiddag eller kväll bröllop, är mörkare färger föredras.
  • Tänk på klädkod. De flesta bröllop är formell, och i dessa händelser, kommer mörkare färger brukar fungera bäst. Om bröllopet är ledig, då kan du gå för ljusare färger.
  • Tänk på arenan. För trädgård bröllop under hösten, kan du gå för jorden eller neutrala färger, som orange, brunt, grönt eller rött. Denna färgsättning kanske inte fungerar om du kommer att gifta i en kyrka, men. För en strand bröllop, kan du välja något som går med färgen på sand, såsom jord eller neutrala färger. Du kan också få dina tärnor klä sig i något som kontrasterar mot det blå havet, gillar gult eller orange.
  • Fråga dina brudtärnor för sin färg preferenser. Om du redan har en önskad färg, be om deras feedback. Du kan justera var och en klänning enligt deras önskemål, du kan ljusare eller mörkare sin klänning lite. Bridesmaids behöver inte nödvändigtvis ha en enda färg och klädstil. Var och en kan ha sin individuella klädstil.
  • Tänk på din brudtärnor kroppstyp. Ljusa färger kanske inte alltför smickrande på en tung-set kvinna. Färger som är för mörka kan tvätta ur hudfärg damer med blek hy.


Om du inte kan bestämma

Om du inte kan bestämma, kan du gå med de vanliga, säkra, alternativ. Dessa inkluderar vit, off-white, eller grädde. De kanske inte nödvändigtvis göra ett uttalande från dessa färger, men de är traditionella alternativ som du kan överväga, om du inte vill vara alltför oroliga med att välja den perfekta färgen och skugga.

Hur man väljer en färg för din brudtärna klänningar. Välj en färg du gillar.
Hur man väljer en färg för din brudtärna klänningar. Välj en färg du gillar.

Innan du begår, be din sömmerska för att ge dig ett urval av de tyger som han planerar att använda. Försök att titta på dessa tillsammans, och även tillsammans med tyget i din klänning, för att se om de smälter väl.