E2y

Hur man väljer en elektrisk hund staket

Goda livsmiljöer för ditt husdjur är de som ger tillförlitliga och säkra skydd och inneslutning. Som sällskapsdjur ägare, är det din plikt att välja rätt modell som perfekt skulle passa ditt husdjur utan att äventyra dess säkerhet. Hundägare, som ett exempel, måste hålla sina hundar inne i bakgården för att låta dem vandra fritt medan inne i fastigheten. Därför bygga ett staket är ett bra medel för sällskapsdjur inneslutning. En av de olika typer av sällskapsdjur inneslutning är konstruktionen av en elektrisk hundstängsel. Det finns flera saker att tänka på innan du gör ett köp av din elektriska hund staket.

Ett. Bestäm din budget för materialet. Ett sällskapsdjur inneslutning systemet är ganska dyrt så du måste också förbereda en extra budget i händelse av fel approximationer.

2. Sök på Internet eller gå till en djuraffär för att hitta paket kit av elektriska hund staket. Välj affären med tjänster som gratis installation av staket tråd så att det inte skulle vara jobbigt för dig att göra installationen. Men du kan göra det på egen hand genom att följa instruktions guider och manualer video som tillhandahålls i paketet kit.

Hur man väljer en elektrisk hund staket. Underground staketet - Med den här typen av elektriska hund staket.
Hur man väljer en elektrisk hund staket. Underground staketet - Med den här typen av elektriska hund staket.

Tre. Kolla på de material som ingår i paketet kit. Den elstängselsystem brukar arbeta med en krage för hunden, ett kontrollsystem och en tråd för gränsen området.

4. Det finns några olika typer av elstängsel att välja mellan. Tre av de vanligaste elektriska stängsel är den underjordiska staketet, omedelbar staketsystem och omedelbara trådlösa staket hund.

  • Underground staketet - Med den här typen av elektriska hund staket, måste du gräva nära ditt staket där du kommer att sätta tråden som din avgränsat område. Stängslet skulle inte vara synlig för blotta ögat, men det skulle säkert hålla din hund i din bakgård. Dessutom kommer wirings störa inte vyn.
  • Omedelbar staketsystem - Detta stängsel fungerar omedelbart bara genom att ansluta en sladd. Det finns inga stolpar för att ställa upp och ledningarna att begrava. Detta är en vanlig hund staket som många hundägare föredrar att välja.
  • Omedelbar trådlösa hund staket - Detta är en elektronisk inneslutning system som ger säkerhet och bärbarhet. Eftersom den är bärbar, är denna typ av hund staket rekommenderas för resor, camping eller någonstans utomhus. Detta är batteridriven men kan också användas med solenergi.

Fem. Om du har bestämt vad du ska välja, köpa från en betrodd djuraffär och sedan installera stängseltråd. Sätt i styrsystemet och sätta kragen på hundens hals. Vara förtrogen med hur systemet fungerar. Om hunden får nära gränsen området, kommer några varningsljud framställas genom kragen. Strax efter varningsljud, kommer hunden att få en mjuk elektriska impulser som kommer att sätta hunden bort från gränsen.

Hålla dina husdjur säker är en av dina skyldigheter som ett sällskapsdjur ägare

Hålla dina husdjur säker är en av dina skyldigheter som ett sällskapsdjur ägare. Omedelbar staketsystem - Detta stängsel fungerar omedelbart bara genom att ansluta en sladd.
Hålla dina husdjur säker är en av dina skyldigheter som ett sällskapsdjur ägare. Omedelbar staketsystem - Detta stängsel fungerar omedelbart bara genom att ansluta en sladd.

Hålla dina husdjur säker är en av dina skyldigheter som ett sällskapsdjur ägare. Du bör vara ansvariga nog att ta nödvändiga steg som inte bara skulle säkra ditt husdjur. Därför måste du också tänka på din egen säkerhet och för andra människor i ditt grannskap.