E2y

Hur man väljer en barnvakt


En av de svåraste saker att göra som ett ungt par med barn är att lämna dem. Det är ännu svårare att lämna dem med någon annan såsom en babysitter. Även om det är helt nödvändigt att använda en barnvakt för att gå ut och springa ärenden, det är fortfarande svårt att veta att du inte kommer att vara där för ditt barn om något händer. Det är just därför du behöver för att välja den bästa barnvakten du kan hitta för att lämna ditt barn med. Denna artikel kommer att hjälpa dig att välja en barnvakt.

Steg 1

Få remisser. Det bästa sättet att hitta en barnvakt är att be vänner och familj för eventuella remisser. Detta kommer att hjälpa dig att få en uppfattning om vad andra människor leta efter i en barnvakt och ger dig en lista över barnvakter som människor har använt. Du kan använda denna lista för att påbörja nästa steg.

Steg 2

Hur man väljer en barnvakt. Få remisser.
Hur man väljer en barnvakt. Få remisser.

Intervjua kandidaten. När du har utvecklat en lista med potentiella barnvakter från vänner och familj, kan du ringa dem för en första intervju. Denna intervju är mycket likt en anställningsintervju, men ännu viktigare. Detta är ditt barn som du kommer att lämna dem med, så du vill veta så mycket om dem som möjligt. Ställ frågor om hur länge de har satt barnvakt för och vad barnens ålder de brukar barnvakt. Detta bör ge dig en förståelse för vad erfarenhet och bakgrund personen har i barnvakt.

Steg 3

Gör en testkörning. När du har minskat ditt val ner till några potentiella barnvakter du kommer att vilja se hur han eller hon interagerar med ditt barn. Har kommit över dem för en dag eller kväll, medan du är där, och titta på barnet. Försök att hålla dig ur vägen och låta dem agera som om ingen annan var i huset men dem och barnet. Detta gör att du kan se hur de reagerar på vissa situationer och hur ditt barn relaterar till dem.

Steg 4

Gör final cut. När du har gjort ovanstående steg du kommer att vilja sitta ner med din fru eller man och alla dina barn. Gå över potentiella kandidater och se vad som var bäst om var och en. Även om en barnvakt kan ha en hel del erfarenhet, kan han eller hon ändå inte vara den som passar bäst för ditt barn. Be för dig barnets synpunkter och se vem de bäst ansluten.


Steg 1. Intervjua kandidaten.
Steg 1. Intervjua kandidaten.

Detta är inte ett beslut att ta lätt på. Ta din tid när du väljer vem du lämnar ditt barn eller barn med.