E2y

Hur man underhåller på ditt block party i sommar

Ett block party kan vara den mest intressanta idén för denna sommar

Ett block party kan vara den mest intressanta idén för denna sommar. Med detta kan du lära känna dina vänliga grannar och spendera lite kvalitetstid med dem. Men den enda utmaningen här hur du kan vara säker på att alla dina gäster underhöll när dagen för partiet kommer.

Ja, som en värd, måste du göra allt som krävs för att få alla i uppslutning lyckliga och nöjda. Så för att vara säker på att lyckas med din block party, här är några tips du kan tänka på när underhållande gäster för detta parti:

Hur man underhåller på ditt block party i sommar. Planera hela partiet i förväg.
Hur man underhåller på ditt block party i sommar. Planera hela partiet i förväg.

  1. Planera hela partiet i förväg. Detta inkluderar program, underhållning, mat, dryck, och en massa andra saker. När allt är organiserat, kan du förvänta dig ett smidigt segling part för var och en av er. Vid slutet av dagen, kan alla gäster tillbringa en god tid i partiet utan oroa sig för något annat.
  2. Hyra underhållare. Det finns en hel del olika typer av underhållning som du kan bjuda in dina block party att sätta stämningen för alla gäster. För en, kan du hyra ett band för att underhålla er alla med bra låtar hela partiet. Du kan också hyra en clown, en trollkarl, och andra underhållare part. Dessutom hyr flera part utrustning är en bra idé. Detta kan innefatta dansgolv, studsmatta, hus studsa, och gillar att roa barnen och andra vuxna också.
  3. Starta en show off. Detta kan vara en uppvisning av talanger av alla gäster i Block Party. Du kan vara värd en kock off av favorit livsmedel av ditt grannskap. Eller, kan du också göra ett sätt att installera en karaoke maskin och kasta lite sångtävlingen.
  4. Tillåt grannar att ta in sin egen underhållning. Festen kommer att vara mycket gladare om det finns olika val av underhållning i huset. Därför, när du bjuder folk till block party, råda dem att någon form av underhållning är välkomna.
  5. Låt alla gå med i ett roligt spel. Tänk på ett spel som alla kan du verkligen njuta. Det kan vara Limbo eller bara något annat. För säker, gäster, unga som gamla, kommer att njuta av en sådan typ av spel. Sedan ordna några belöningar för den som vinner utmaningen.
  6. Inkludera en kort men nyttig diskussion i partiets program. När man talar om detta, hänvisar det till något som kommer att gynna alla dina grannskapet gäster. Till exempel, kan du ordna det lokala brandkåren för att ge ett kort föredrag om säkerhet. På så sätt kommer gästerna inte gå hem med ren underhållning ensam men även med hjälp kunskaper. Du kan också bjuda in andra organisationer som främjar återvinning, grön levande, energisparande och liknande.

Nu kan du och resten av dina grannar har säkerligen en av de bästa minnesvärda somrar någonsin. Med den speciella block party, kommer ni alla ser säkert fram emot nästa sammankomst i framtiden.