E2y

Hur man tränar valpen att kissa utanför

Första gången valp ägare bör läsa detta

Många människor blir frustrerade när det gäller att utbilda sin valp att urinera utanför. Vad folk inte vet är att det är ganska lätt att träna din valp, du bara måste hängivna och engagerade för att styra din valp till sin rätta destination att urinera, och att det utanför. När du först ta din valp hem, kommer han att vara något blyga av hans nya omgivning bara för att han inte används för att vara borta från sin mor.

Steg 1

Hur man tränar valpen att kissa utanför. Vad man inte ska göra.
Hur man tränar valpen att kissa utanför. Vad man inte ska göra.

Vad man inte ska göra. Du hör en massa människor säger att de tränar sina ungar genom att gnugga sin näsa i sin kiss fläckar och SWAT dem på rumpan och fast säga "NEJ!" Tja gott folk, jag vet av egen erfarenhet att detta tillvägagångssätt inte fungerar! Allt valpen vet är att han bli träffad av någon okänd anledning. Valpar i den åldern är för ung för att förstå ett misstag följt av en straff. Valpen kan inte registrera detta begrepp ännu. Jag tror att det finns ett mycket bättre sätt att träna din valp utan fysisk misshandel.

Steg 2

Beröm. Att berätta din hund hur bra han gjorde efter att han gjorde sitt företag är förmodligen det viktigaste steget att träna din valp att urinera utanför. Valpar blir så glada när du visar dem hur underbart de gjorde och med tiden, kommer han att inse att han kommer att få beröm eller få en behandling varje gång han går på toaletten. Så alltid beröm din valp efter hans goda gärning.

Steg 3

Första gången valp ägare bör läsa detta. När du ska ta honom utanför.
Första gången valp ägare bör läsa detta. När du ska ta honom utanför.

När du ska ta honom utanför. Valpar har mycket små blåsor och det verkar de måste gå var femte minut, men så är inte fallet. Du bör ta valpen ut varje gång han vaknar, efter en måltid, innan han går till sängs, och viktigast av allt, efter att han är klar spelar. Efter att ha spelat en viktig en eftersom när de är att unga, de får riktigt upphetsad och tenderar att kissa mer. Om du tar ut dem innan det är dags för dem att gå till sängs, och han verkar som om han inte vill gå, leka med honom och få honom upphetsad, vilket verkar göra dem vill gå på toaletten snabbare.


Med tiden kommer den valpen börjar inse att naturen är där han behöver gå på toaletten. Om du följer dessa metoder, kommer det brukar sätta din hund på ett schema. Det kommer att tänka på OK, jag bara vaknade - det är dags att gå kissa. Eller jag fick gjort äta, är det dags att kissa. Utbilda en valp är mycket enkelt. Det finns många olika sätt att träna valpen att kissa utanför, men detta sätt alltid fungerar för mig.