E2y

Hur man tränar din nya valp

Att ha en ny valp som en del av din familj kan vara roligt

Att ha en ny valp som en del av din familj kan vara roligt. Den enkla syn på honom springa runt huset eller vifta på svansen kan vara en källa till glädje för medlemmarna i din familj. Men om otränad kan din nya valp betraktas som en mardröm i stället särskilt under den tid som han börjar tugga saker och knackar saker. För att undvika att detta händer för länge, nedan är några tips på hur man tränar en helt ny valp.

  • Gör ett schema för valpens badrum behov. Det är lämpligt att du tar din nya valp ut tidigt på morgonen när du stiger upp. Gör detta igen i mitten av dagen. Före middag och innan du går till sängs, försöka få honom och för honom att kunna befria sig själv. När du gör detta regelbundet kommer incidenter av honom bajsa eller kissa på golvet sannolikt minska.
  • Ge honom utrymme att röra sig. Valpar som att spela en hel del. Tilldela en plats för ditt husdjur att springa runt, där det inte finns statyetter eller displayer som kan förstöras vid vältas. I det fall det inte finns någon tillgänglig plats för sådan verksamhet, kan du ta din valp till parken eller utanför ditt hus på en promenad. Valpar tenderar att ha bättre beteende när de inte är begränsade i huset hela tiden.
  • Få din valp en säng. Valpar behöver också lite utrymme för sin egen när de vilar. Köp din valp en säng och träna honom att ta sina tupplurar i den. Denna del är särskilt viktigt om du inte vill ligga över dina möbler.
  • Leta efter ett sätt att påminna honom när han gör fel. Utbildning din nya valp skulle ta tid. Förvänta dig inte honom att få allt rätt efter en påminnelse. Du kan prova att skapa ljud när han tuggar saker, till exempel. Ljudet skulle stoppa honom från vad han gör. Du kan använda en pistol vatten sprutar som inte våldsam som ytterligare ett sätt att stoppa din valp från att göra misstag.
  • Låt alla i huset hjälp i utbildningen. Metoderna du använder måste göras regelbundet så att valpen kan lära snabbt. För att detta ska ske, bör varje medlem i huset hjälpa träna din valp. Den ofta metoder används, den snabbt är det för valpen att skilja som fungerar är acceptabelt och som inte är.


Ta hand om valpar skulle kräva mycket tid från dig

Hur man tränar din nya valp. Gör ett schema för valpens badrum behov.
Hur man tränar din nya valp. Gör ett schema för valpens badrum behov.

Ta hand om valpar skulle kräva mycket tid från dig. I fall att du inte har en sådan, är det inte lämpligt att du köper en själv eftersom du inte skulle kunna utbilda dem i första hand. När du får en valp, är det också rekommenderas inte att du träffar honom eftersom det skulle göra honom hata eller frukta dig. Mer så kan detta leda utvecklingen av en genomsnittlig disposition i din valp när han blir äldre.