E2y

Hur man stoppar engagemang fobi

Engagemang fobi är rusa av rädsla och panik som håller en person från att begå till en relation eller går vidare till nästa steg i en relation. Om du börjar märka att din rädsla för engagemang har blivit en fobi som kostar dig lycka i dina relationer, det finns åtgärder du kan vidta. Följ dessa steg och du kan stoppa ditt engagemang fobi.

  1. Lokalisera källan till din rädsla. Det svåraste steget är ofta det första. Detta gäller särskilt när det kommer till fobier. Innan du kan få utöver din fobi, måste du ta reda på vad som orsakar det. När det gäller engagemang fobi källan är ofta exponering för olyckliga relationer mellan föräldrar och anhöriga i din ungdom eller en hemsk upplösningen av din egen. Ställ frågorna. Är du rädd för kärlek eller för att hamna? Är du orolig att du nya partner kommer att fuska? Eller att du kommer att vara äktenskapsbrytare? Komma till källan.
  2. Kolla in med dina förväntningar. Du får inte vara rädd för engagemang så mycket som du är kräsen. Det är möjligt att rädslan inte hindrar dig från att ta nästa steg med en man i ditt liv. Istället kanske du omedvetet letar efter en mer ideal partner. Eller du kanske har idealiserat din framtida livspartner och din fobi är bara en reaktion på skillnaderna mellan din ideala och den person du är med.
  3. Börja i liten skala. Du kan inte hoppa från casual till begåtts i ett enda steg. Börja i liten skala med ett engagemang för en vecka Saturday night datum för din nästa relation. Välj sedan att se att en person enbart. Ta små steg tills du area redo att flytta in eller överväga ett längre engagemang.
  4. Låt honom in i ditt utrymme. Typiska åtagande fobiska människor är skyddande av deras utrymme. Även om du är villig att åta sig exklusivitet du kanske inte upp till att dela din plats med en ny partner. Var uppmärksam på hur du spenderar din tid. Är du alltid på sin plats? Låt dig honom i hemmet men krypa vid tanken på honom vistas i natten? Börja med en enda kväll sedan arbeta upp till en helg hemma.
  5. Ta en risk. Det sista steget för att komma över ditt engagemang fobi är att bara ta risken. Det är skrämmande och du kommer att uppleva perioder av starkare rädsla än andra. Du kan även få ont i det långa loppet. Saken är, om du inte ens försöka, så blir svaret alltid nej. Du kommer inte finna lycka om du inte ta risken och prova.

Du kan stoppa engagemang fobi

Hur man stoppar engagemang fobi. Lokalisera källan till din rädsla.
Hur man stoppar engagemang fobi. Lokalisera källan till din rädsla.

Du kan stoppa engagemang fobi. Om du är villig att ta de steg och arbeta mot en engagerad relation kan du få det att hända. Du kan komma över din rädsla och börja om om du är villig att försöka.