E2y

Hur man startar ett kedjebrev för barn böcker

Grooming dina barn att läsa böcker under sina tidiga år är ett bra sätt att förbättra sin läsförmåga. Böcker är bra kanaler för att bredda ordförråd och fantasi. Om ditt barn älskar att läsa böcker, då du är i tur. Att tvinga barn att läsa när man är i skolan kan vara både tröttsamt och frustrerande. Uppmuntra dina barns kärlek till böcker genom att erbjuda ett stort utbud av läsa material. Nackdelen med att ha en unge, som älskar att läsa, är att du måste köpa en massa böcker. Ändå är de belöningar ditt barn kommer att skörda värt det.

  • Samla böcker. En av de mest kostnadseffektiva sätten att utöka din barnens böcker är att regelbundet byta dem i offentliga bibliotek. Däremot kan antalet böcker i biblioteket begränsas, och ibland föråldrade.
  • Kedjebrev. Ett bra sätt att öka antalet böcker ditt barn har är att starta ett kedjebrev för böcker. Ett kedjebrev brukar anses ett tabu, eftersom det hotar förbannelser när inte passerat. Detta kedjebrev är annorlunda ändå, eftersom du kommer att passera på brevet med att samla böcker som det primära syftet. Tanken med kedjebrev är att samla en grupp föräldrar att skicka böcker runt till andra barn. Böckerna kan vara antingen nya eller gamla.
  • Gör en lista. På ett papper, skriva ner namnen på de föräldrar som du är bekant med, och sedan skriva namnen på sina barn tillsammans med deras namn. När man kommer upp med namn, anser chanserna för dem att svara eller inte. Korsa dem om du känner att de inte upp för det.
  • Gammalt eller nytt. Bestäm om du vill starta en kedja av passerar längs nya eller gamla böcker. Nya böcker är förstås bättre, men kostar pengar precis. Du kan passera längs böcker som ditt barn redan har läst. Sortera ut de böcker som ditt barn äger och välja ut dem som fortfarande ser nytt. Lär ditt barn att ta hand om hans böcker så att det inte blir pinsamt att förmedla dem.
  • Skriv brevet. Du kan antingen använda din egen handstil för att skriva brev eller skriva det. Adressera brevet till föräldern, och förklara ditt syfte. Tydligt förklara instruktionerna. När du startar en kedja, bör ditt barns namn skrivas på andra plats. Skriv ner namnet på den ungen du skickar boken till den första platsen. Nästa instruktion bör framgå att, blir den andra ungen för att få en bok från mottagaren. Be föräldern att skriva ner sina barns namn på andra plats när de vidarebefordra brevet.
  • Kedjan processen. För att göra processen lyckas, måste du ansluta tomma brev till dina vänner för deras vidarebefordran. Skicka ut brevet, tillsammans med böcker till fem av dina vänner. Be dem att skicka brevet till fem vänner vardera. Eftersom ditt barns namn är på andra plats, kommer hans namn att flyttas till den första platsen på dina vänners mottagaren. Räkna tjugofem böcker under de närmaste veckorna från det att du startar kedjan.


Den kedjebrev processen är både roligt och ekonomiskt

Hur man startar ett kedjebrev för barn böcker. Den kedjebrev processen är både roligt och ekonomiskt.
Hur man startar ett kedjebrev för barn böcker. Den kedjebrev processen är både roligt och ekonomiskt.

Den kedjebrev processen är både roligt och ekonomiskt. Det är också ett bra sätt att maximera värdet av böcker. Fler barn kan läsa samma bok till lägre kostnad. Notera i ditt brev att du hoppas att föräldrarna kommer att välja böcker som fortfarande är i gott skick. Hela processen kommer också att lära ditt barn att hantera sina böcker noga.