E2y

Hur man startar en matlagning grupp club play

En Cooking Club Play Group är perfekt för familjer som vill experimentera med olika matlagning stilar och recept. Om du är en förälder, kommer du att hitta dig själv spendera en hel del tid att höja dina barn och letar efter dem. Om du är seriöst intresserad av den kulinariska konsten, men du kan starta matlagning Group Club Play så att du och andra likasinnade föräldrar kan samlas och laga mat, medan alla barnen leker, eller ens hjälpa till i förberedelserna. Här är hur.

  • Besluta om sammansättningen. Först av allt bör du bestämma om sammansättningen för Cooking Club Play Group. Kommer det inkludera barnen, eller kommer det bara vara de föräldrar som ska laga? Om barnen är tillräckligt gamla och är seriöst intresserad av matlagning, så finns det ingen anledning till varför du inte bör tillåta dem att hjälpa till i livsmedelsberedningar åtminstone. Om barnen är mycket unga, men kan föräldrarna koka medan resten av barnen leker. Kontrollera dock att en annan vuxen ser ut över barnen medan föräldrarna är matlagning.
  • Samla medlemmarna. När du vet sammansättning för gruppen, är det dags för dig att börja samla medlemmarna. Det finns många sätt för dig att öka medlemmarna för din lilla klubb. Om du har vänner som vill ansluta sig, bjuda in dem. Också tillkännage dina planer på kontoret, så att dina officemates kan gå in också. Om du är medlem i en lokal organisation, medborgerlig grupp, et cetera, kan du även bjuda in dem att vara en del av din lilla matlagning klubben.
  • Planera reglerna. Innan du börjar laga mat, bör du ha ett första möte först när alla medlemmar samlas och prata om reglerna. Detta behöver inte vara ett rent affärsmöte, dock. Du kan göra detta samtidigt som serverar snacks och lite vin, så att de nya medlemmarna får umgås när man planerar om detaljerna i klubben. Några av de regler som du måste bestämma är plats och betalningar.
  • Plats och betalningar. Plats och betalningar är en viktig faktor att beakta eftersom du kommer att behöva välja ett kök där du kan göra i matlagning. Om du har ett antal medlemmar som inte har något emot att dela sina kök, kan du schemalägga möten som ska hållas i en volontär kök varje vecka. Försök att ändra placeringen av klubbens aktiviteter varje vecka, så att du får utforska andra medlemmars kök, och så att stressen för sanering inte behöver vara fokuserad på en enda person. Betalningarna bör ordnas i förväg. Kommer alla chip i för varje session, eller kommer det bara finnas en värd för varje session?


Hur man startar en matlagning grupp club play. Besluta om sammansättningen.
Hur man startar en matlagning grupp club play. Besluta om sammansättningen.

Slutligen, bestämma vad du vill laga mat för första cook-off. Alla kan laga en maträtt under sessionen, vilket ni alla kommer att äta efter avslutad tillagning. Du måste också se till att du schemalägga klubbens sessioner, så att medlemmarna kan rita i klubbmöten i sina kalendrar.