E2y

Hur man skriver in ditt barn i en baby fototävling

Bebis fototävlingar är vanliga händelser idag

Bebis fototävlingar är vanliga händelser nuförtiden. Normalt är dessa tävlingar produceras och organiseras av företag som säljer produkter och varumärken inriktade på spädbarnsvård sektor som Huggies och Pampers. Oavsett arrangören, dessa baby fototävlingar är fantastiska sätt att visa upp ditt barn till världen och samtidigt göra en bra summa pengar i processen. Vissa tävlingar kommer även få ditt barn upptäcks och kan leda till andra kommersiella modellering spelningar som kan översättas till mer pengar och exponering för dig. Självklart, tror du att ditt barn är söta och vackra annars kommer du inte har sökt efter den här artikeln om hur du anger ditt barn till en baby fototävling. Oroa dig inte, är du förmodligen rätt. Här är några steg på hur du hittar de bästa tävlingar baby foto ute och ange dem.

  1. Leta tävlingar baby foto. Alright, alla vet att det finns hundratals tävlingar baby foto ute. Alla av dem är redan på Internet och du kan enkelt ansluta genom att gå sina webbplatser och lägga upp bilder. Men vissa barn fototävlingar är inte gratis, och vissa är så allvarliga att kraven för att ange dem är styva. Normalt kommer dessa allvarliga tävlingar har mycket bättre belöningar än de flesta. Belöningen kommer att variera från tävling till tävling men kontanter och kommersiell exponering är oftast typiska. Kolla cutekid.com , kidsandbibs.com , huggies.com och babyzone.com . Dessa områden är några av de mer populära sponsorerna av regelbundna tävlingar baby foto. Och eftersom de är alla på nätet, kan du lämna in alla krav via datorn.
  2. Ta bilder av ditt barn. Få din kamera och belysning och förbereda en fin kuliss eller plats för bilden. Få ditt barn redo genom att klä upp henne och styling håret. Applicera mycket lätt att göra upp om huden på ditt barn är alltför rättvist. Om du har pengar till det, kan du anlita en professionell fotograf för att ta de bästa bilderna av ditt barn. Se till att ta en hel del bilder att ge dig fler alternativ på vilken bild att skriva. Överför digitala bilder till datorn efter fotograferingen.
  3. Ladda upp din bebis foto. Besök webbplatsen för fototävlingen och registrera dig som tävlande. Koda namnet på ditt barn, din e-postadress, och all annan information som krävs för ansökan online. Vid en viss punkt, måste du ladda upp din bebis foto för att slutföra processen. Välj det bästa och ladda upp den. Om webbplatsen förutsätter att skicka bilder med e-post, så gör det så bra.
  4. Var medveten om tävlingsregler och bestämmelser. Innan man går in i tävlingen och ladda upp fotot, se till att du läser de regler och föreskrifter i tävlingen. Kom ihåg att följa varje detalj till brevet så att din bild inte kommer att diskvalificeras senare. Samtidigt, kolla om frukterna av tävlingen är värt ansträngningen speciellt om tävlingar kräver en anslutning eller anmälningsavgift.

Vissa tävlingar kommer att basera vinnaren om offentlig röstning

Hur man skriver in ditt barn i en baby fototävling. Leta tävlingar baby foto.
Hur man skriver in ditt barn i en baby fototävling. Leta tävlingar baby foto.

Vissa tävlingar kommer att basera vinnaren om offentlig röstning. Om detta är fallet, kom ihåg att berätta för alla dina familjemedlemmar, vänner och arbetskamrater att logga in på sajten och rösta på din bebis foto. Använd sociala medier som Facebook och Twitter för att få andra människor att rösta för ditt barn.