E2y

Hur man skriver ett bröllop meddelande

Ett bröllop tillkännagivande görs när man har att informera flera personer som var inte medveten om din gifta sig om det lyckliga tillfället. Detta är också din chans att informera dem om ditt namnbyte och om du måste flytta till en annan plats på grund av din partners arbete och station, din adressändring och telefonnummer. Nedan är några tips om hur man skriver ett bröllop meddelande.

  • Ta en titt på ditt bröllop gästlistan och jämför den med din personliga katalog att ta reda på hur många personer som du behöver för att skicka ditt bröllop meddelande. Få en lista från din man som han kan ha vissa människor han skulle vilja informeras om sin förändring av status och till vem han kommer att vara stolt över att presentera sin fru till. Tänk de som du inte bjuda in till ditt bröllop. Det måste finnas ett giltigt skäl till varför de inte var inbjudna och det kan vara besvärligt att plötsligt skicka dem ett bröllop meddelande. Om de inte är så nära dig då du inte kan skicka dem ett bröllop meddelande. Beslutet är upp till dig.
  • Ta en titt på de tillgängliga korten från brud och butiker hantverk. Du kan också ta en titt på internet och leta efter prover av bröllop tillkännagivanden. Det kan finnas fler motiv som du enkelt kan skräddarsy och personifiera som finns tillgängliga för köp online. Några av dessa kortdesigner är skräddarsydda och finns endast på nätet. Tänk priset på korten mot dem som finns i handeln.
  • Du kan också göra dina egna kort bröllopmeddelandeklistermärkear om du har några konstnärliga lutning eller ha en grafiker vän göra korten för dig. Du kan sedan anpassa och personifiera kortet baserat på ditt bröllop tema. Du kan också inkludera en bild av din och din man så att de människor som kommer att få korten kommer att veta hur din man ser ut.
  • Besluta om de uppgifter som ska ingå i kortet. Du bör inkludera ditt namn, din mans namn och namnen på båda föräldrarna samt det datum då du var gift. Tiden och platsen för bröllopet är valfria inneslutningar.
  • Om du har flyttat ska du inkludera din nya adress och telefonnummer om dessa mottagare är nära nog för dig att du kan förvänta dig att skicka brev och ge dig ett samtal då och då.
  • Om du har vänner som bor utomlands och vill spara på porto, ha en kopia av ditt kort upp i datorn och använda denna som e-postbilaga. De kommer säkert att uppskatta tanken och den tid du spenderat för att låta dem veta om din glada nyheter.

Hur man skriver ett bröllop meddelande. Ta en titt på ditt bröllop gästlistan och jämför den med din personliga katalog att ta reda på hur många personer som du behöver för att skicka ditt bröllop meddelande.
Hur man skriver ett bröllop meddelande. Ta en titt på ditt bröllop gästlistan och jämför den med din personliga katalog att ta reda på hur många personer som du behöver för att skicka ditt bröllop meddelande.

Att skicka ut bröllop tillkännagivande visar din omtanke och släktskap. Inte många par tar sig tid att låta andra människor veta om deras bröllop och dela glada nyheter. Använd detta som en chans att återknyta kontakten med vänner som du har förlorat kontakten genom åren.