E2y

Hur man skapar invitiations familjeåterförening

Om du funderar på att göra din släktträff en oförglömlig händelse

Om du funderar på att göra din släktträff en oförglömlig händelse, bör du börja med en kor som ser inbjudan. Du kan gå till affären och köpa dem färdiga, men i de flesta fall är dessa opersonliga, och du kanske inte hittar exakt vad du vill. Skapa inbjudningar för din släktträff är inte så svårt, och den färdiga produkten kommer att vara oerhört mer tilltalande. När du skapar din egen, kan du lägga till personliga detaljer som representerar din familj och dina delade minnen.

Hur man skapar invitiations familjeåterförening. Börja med att välja ett tema för din inbjudan.
Hur man skapar invitiations familjeåterförening. Börja med att välja ett tema för din inbjudan.

  1. Börja med att välja ett tema för din inbjudan. Har de återförening falla nära en speciell familj milstolpe? Om ett par firar sitt 35-årsjubileum, eller en familjemedlem är gifta, kanske du vill inkludera detta i temat för din inbjudan. Du kanske också vill använda ett fotografi som har speciella minnen för din familj eller hitta ditt vapen efternamn.
  2. Om ingenting kommer att tänka på, eller om du tvivlar på din förmåga att producera något meningsfullt, söka på Internet efter exempel på inbjudningar släktträff. Hitta något som ser bra ut, och som du kan använda som en guide, för att göra något som kommer att betyda något för din familj.
  3. Du har två alternativ för att skriva ut dina inbjudningar. Du bör bestämma detta innan du börjar att layouten din design. Du kan använda papper som är vikt på mitten eller i fjärdedelar. Du kan använda skrivaren papper om du är på en stram budget, eller splurge för specialpapper från ett hantverk butik. Du kan också använda en inbjudan kit från ett hemmakontor butik eller ett hantverk butik. Dessa val kan hittas på nätet.
  4. När du har ditt kort som väljs, kan du använda ett datorprogram för layout vad du vill att den ska säga, och lägga till bilder och andra särskilda handen. Det finns många program som kan hjälpa dig med detta. Hallmark Card Studio Deluxe är ett sådant program. Du kan också använda ett foto editor som Adobe Photoshop, Adobe PageMaker, eller Picture It.
  5. För ett mer professionellt utseende, välj ett typsnitt och använda den för hela inbjudan. Detta kommer att ge din släktträff inbjudan en mjukare look. Välj högkvalitativa fotografier eller grafik. Det finns tusentals bilder tillgängliga online, och många är gratis för personligt bruk.
  6. Kom ihåg att lämna information i din inbjudan. Din familj kommer att vilja veta var det återförening är, hur får man det, när det börjar, hur man kontaktar dig eller OSA, och om de skulle ge något med dem. Triple kontrollera alla datum, tider och riktningar för att undvika förvirring.
  7. När du har din inbjudan anges, vill du skriva ut en provkörning. Gör detta på vanligt skrivarpapper för att se hur det kommer ut. Ställ din skrivare till den högsta utskriftskvaliteten och skriva ut några prover. Ge ett av proverna till någon annan att korrekturläsa. Du vill inte att hitta några fel när du har skrivit alla inbjudningarna.
  8. När du är säker att allt är perfekt, gå vidare och skriva ut dina inbjudningar släktträff. Dubbelkolla att skrivaren är inställd på högsta kvalitet. Kom ihåg att hålla ett öga på dem och vara noga med att inte stapla nytryckta inbjudningar ihop direkt. Även om de flesta bläcket torkar direkt, vill du inte att ta chansen att din färdiga produkten kommer att vara kladdig.
  9. För en finish, kan du lägga band eller andra utsmyckningar på din inbjudan. Titta igenom din lokala hantverk butik för inspiration om du vill lägga till något, men du har ingen aning om vad du ska välja.
  10. Var noga med att posta dina inbjudningar familjeåterförening i god tid före evenemanget, och dubbelkolla med ditt postkontor för att vara säker på att du använder rätt mängd porto. Du vill inte inbjudningarna tillbaka till dig för att du inte har dem vägde först.